sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Siivoussunnuntai

Tänään olen viettänyt siivouspäivää. Olen kai hieman friikki, koska oikeasti tykkään siivoamisesta. Eräs kaverini juuri tästä syystä sanoi minua erittäin omituiseksi, sillä ei kukaan normaali ihminen kuulemma nauti siivoamisesta. Tunnustaako joku muu olevansa siivousfriikki? :D Tästä samasta syystä pikkusiskoni sanoi, että kanssani olisi varmaan vaikea asua, koska kaikilla tavaroilla on omat paikkansa ja olen jokseenkin pikkutarkka. Taisi hän joskus minua Frendien Monicaankin verrata.. Tänään vuorossa oli kuitenkin työ/vierashuoneen siivoaminen, lähinnä tuo työpöytä alkoi muistuttamaan kaiken maailman irtopapereineen, kynineen ja muistilappusineen no, minun asteikollani kaatopaikkaa :D


Pienen siivouksen jälkeen turhat lippuset ja lappuset lensivät paperinkeräykseen, tärkeämmät paperit omiin laatikoihinsa/mappeihinsa ja kynät laatikkoon, ja lopputulos on juuri se syy, miksi siivoamisesta tykkään; oman käden jäljen näkee heti, ja siisteys vaan tuo minulle sen mielenrauhan. On se vaan paljon mukavampaa olla kotona kun on siistiä, ja jos tulee yllätysvieraita, niin ei tarvitse pahoitella "kun meillä nyt on niin sotkuista".

Huomasin vasta nyt, että tuo pimennysverho oli jäänyt alas, tuo työhuone kun toimii vierashuoneenakin, hankimme sinne tuon verhon, jotta vieraiden olisi mukavampi siellä majoittua. Muutenhan tuosta näkyisi meidän pihaamme, ehkä ensi kerralla tajuan nostaa verhon jo kuvaa ottaessa.. Tässä siis paitsi kuvaa siivoukseni tuloksista, myös työhuoneesta hieman suurempaa kuvaa. Aiemmassa postauksessa jo esittelin yksityiskohtia työhuoneesta, mutta tässä näkyy jo koko pöytä :D Seuraavaan postaukseen saattaa mahtua jo koko sohva..


Työpöydän siivoamisen lisäksi pesin tänään pyykkiä ja viikkailin puhtaita pyykkejä paikoilleen. Tämä on ehkä yksi pahimmista pakkomielteistäni; kaikilla eri tarkoitukseen olevilla pyyhkeillä on omat paikkansa. Takana vasemmalla hiuspyyhkeet ja oikealla salipyyhkeet, edessä vasemmalla käsipyyhkeet ja oikealla keittiöpyyhkeet. Kaikki pyyhkeet viikkaan tietyllä tavalla ja no, huomasin esimerkiksi siskoni ottaneen täältä pyyhkeen, kun yhden pyyhkeen kulma oli vinossa.. :D Mutta myönnän olevani kontrollifriikki, joten se siitä sitten..kai.. :D

Tässä siis hieman tämän päivän tuloksia, lisäksi laitoin tiskejä, siivosin keittiötä ja pyyhin pölyjä vähän sieltä täältä. Kun asuu miehen ja kissan kanssa, voi kuitenkin olla varma, että valmista ei tule koskaan; aina kun saa yhden paikan siivottua, ollaan jo toista sotkemassa ;) Siistiä sunnuntaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti