torstai 23. toukokuuta 2013

Pastapäivä


Pikkusiskossa vaan on sitä jotain, sen kanssa kun tulee tehtyä vaikka mitä ja siitä riittää juttua pitkäksi aikaa.. Tai ainakin näitä ruokakuvia, sillä viime perjantaina, ennen siskoni lähtöä, kävimme Vapianossa syömässä. Siskoni kun ei ollut kyseisessä ravintolassa vielä Suomessa käynyt, viime Tallinnan reissullamme siellä kyllä piipahdimme. Vinkkinä Tallinnaan matkaaville; Vapianon hinnat siellä ovat todella edulliset, ja ruokahan on tietenkin todella herkullista, joten suosittelen :) Tällä kertaa tosiaan ihan täällä Helsingissä, ja molemmat päädyimme ottamaan tuon Carbonaran, se vaan on niin hyvää. Sain omaan annokseeni reilusti juustoa, voi nam! Melkein tulee nälkä kuvaa katsellessa.. Harmiksemme Vapianossa ei enää ollut lounastarjousta, luultavasti ovat kesää ajatellen siitä luopuneet, mutta eipä tuo hintataso nyt muutenkaan mikään päätähuimaava ole :)

Olen joskus itsekin kokeillut tehdä Pasta Carbonaraa, mutta mielestäni en ole siinä vielä kertaakaan onnistunut. Taas kerran katsoin, kun tätä herkkua edessäni tehtiin, mutta enpä tiedä sitten yhtään, miten sen itse valmistaisin. Voisin tosin taas joskus kokeilla, ja ihan vain tällaisen tutkimuksen johdosta käydä vielä ennen kokeiluani tuolla syömässä, jotta voisin tarkkailla ruoan valmistusta.. :D Mitäs mieltä te olette Vapianosta? Muistan kun ekaa kertaa siellä kävin joskus öö pari vuotta sitten ystäväni kanssa, olin aivan pihalla koko systeemistä. Taisin jo silloin ottaa tuon Carbonaran, ja vaikka olen muitakin annoksia kokeillut, tämä on vaan niin klassikko.

Syötyämme olimme todella täynnä, mutta jatkoimme hetken istuskelun jälkeen Stockalle, josta kävimme ostamassa pikkusiskolleni uuden lippiksen, hän kun sai tuolloin virallisesti tietää päässeensä ylioppilaaksi :) Lisäksi katselimme mekkoja ja kaikkea muuta mahdollista, haimme Tiimarista tarvikkeita kutsukortteihin ja kiertelimme myös muissa liikkeissä. Se hyvä puoli pikkusiskossani on, että hänen kanssaan voisin viettää varmaan vaikka kuinka kauan aikaa (hän tosin totesi, ettei varmaan pystyisi asumaan kanssani, koska olen niin tarkka tavaroiden paikoista.. :D ), ja juttua riittäisi. On myös kivaa, kun on joku joka tuntee sinut läpikotaisin ja jonka seurassa ei tarvitse ikinä teeskennellä. Se siitä hempeilystä, nyt taidan jatkaa lukuhommia, palaillaan <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti