keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Unelmien kesäillan viettopaikka

En suosittele Polyvorea kenellekään kaltaiselleni sisustushaaveilijalle. Aivan kamala paikka. Vietin siellä äsken ainakin tunnin kyhäillen alla olevaa "kollaasia".

backyard


Ensin katselin kivoja pihakalusteita, sitten löysin kivan grillin ja hupsista vaan, pian oli kuva täynnä tavaraa. Näiden tekeminen vaan on niin koukuttavaa. Lapsena tykkäsin pelata pleikkarilla Simsiä, koska siinä sai rakentaa ja sisustaa koteja. Muuten en koko pelaamisesta välittänyt, mutta se kotien tekeminen, aivan huippua. Ja Polyvoressa aivan sama juttu.

Ulkona on aika pilvinen ilma, aiemmin päivällä satoikin. En siis voinut mennä nauttimaan auringosta ulos, joten piti sitten haaveilla "unelmien terassista". Meillä on tuossa takapihalla noita mustanruskeita ulkokalusteita, mitä lie säänkestävää rottinkia, ja lisäksi löytyy sellainen halppisaurinkotuoli. Vanhassa asunnossamme meillä oli pihan sijasta ihana katettu maantasalla oleva parveke, eli pikemminkin terassi, joten siellä meillä oli myös harmaa matto, kuten kuvaankin suunnittelin. Kerrostaloasumisen huonoja puolia on se, että kaasugrillit ovat kiellettyjä, joten meiltä löytyy tällä hetkellä pieni sähkögrilli. Tuo kuvan mukainen iso grilli on siis sitä haaveilua. Pihastamme löytyy myös jonkin sortin puu, mutta haluaisin sinne enemmän ruukkukasveja, mahdollisimman helppohoitoisia ja tietenkin mieluusti monivuotisia. Tilailin juuri jokin aika sitten H&M Homesta ja Jotexilta hieman lisää tyynyjä ja pari torkkupeittoa, tosin haluamieni värien toimitusaika oli melko pitkä, joten ne tulevat tällä tietoa vasta kesäkuussa. Kuitenkin tuo haavepihani vastaa suurelta ostin nykyistä pihaamme, josta myöhemmin tulossa myös kuvia :)

Kesällä on ihanaa, kun voi pyytää ystäviä kylään, istua terassilla ja nauttia lämpimistä kesäilloista ja hyvästä seurasta. En malta odottaa jo pitkään suunnittelemiani kesäjuhlia, jolloin tuo pihamme täytyy tärkeimmistä ihmisistä. Tarjoilujakin olen jo suunnitellut aika paljon, kuten yleensäkin kaikkea.. :D On myös ihanaa istua yksin tuossa pihalla ja lukea hyvää kirjaa viinilasin kera. En voi sanoin kuvailla kuinka innoissani olen kesästä ja tuosta meidän pienestä pihastamme, tulen varmasti myöhemminkin hehkuttamaan sitä ja kertomaan siellä vietetyistä kesäilloista <3 Nyt taidan jatkaa oikeita hommia näiden haaveilujen sijaan, palaillaan :)


Ei kommentteja: