keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Koruja ja tuoksuja


Okei, nämä kuvat ovat huonoja. Mutta onpahan ainakin kuvia. Viime viikolla minulla oli luppoaikaa, eli toisin sanoan välttelin oikeaa tekemistä, ja päädyin hieman järjestelemään makuuhuoneen lipaston päällistä. Jokin aika sitten innostuin kääntämään sängyn, ja tästä syystä toinen sängynpäädyn/yöpöydän päällä ollut yövalo jäi hieman orvoksi, joten siirsin sen lipaston päälle. Myös korutarjottimeni siirtyi toisen lipaston päältä tämän lipaston päälle.


Saimme vanhemmiltani lahjaksi tuon Iittalan Aalto-teräsvadin, joka vielä hieman etsi paikkaansa kodistamme. Se liikkui työhuoneen ja makkarin välillä, ja löysi vihdoin paikkansa makuuhuoneesta "minun" lipastoni päältä hajuvesien alta. Kuvassa tuo ei oikein tule oikeuksiinsa, mutta livenä sen ihanan peilimäinen pinta heijastaa hajuvesipullojeni värejä ja no, se vaan on ihana <3


Tässä vielä kuva näistä hopeisista "tarjottimistani" sekä Iittalan Vitriini-rasiasta. Eipä tämä niin kummoinen "kauneuspiste" ole, mutta tällaiset pienet kauniit asiat tuovat arkeen aina hieman luksusta. Ja sitähän joka nainen tarvitsee, joten.. ;) Mitäs pidätte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti