perjantai 17. toukokuuta 2013

Pieniä ostoksia

Vanhempani olivat luonani käymässä tuossa jokin aika sitten (lue: pari viikkoa). Kerroinkin jo tuolloin, että kävimme Ikeassa ja Jumbossa, ja että mukaan tarttui jotain pientä, sillä nämä ostokset eivät paljoa painaneet tai maksaneet.


Ensinnäkin Ikeasta löytyi (tiesin niitä siellä olevan ja näitä sieltä tovi etsittiinkin..) teesihtejä, näitä perinteisiä pallon mallisia pihtiversioita. Minulla oli yksi tällainen entuudestaan, joskin se taitaa olla Fiskarsin, ja maksoikin pari euroa enemmän kuin nämä, mutta kyllä siinä jokin juju on, sillä sen väleistä ei karkaile niin helposti teelehtiä pitkin kuppia. Ihan vain tiedoksi, jos nyt sattuisitte tällaisten hankkimista harkitsemaan :D


Jumbossa teimme pikaisen pyörähdyksen Clas Ohlsonilla, josta löysin tällaisia led-lyhtyjä, joita olinkin etsinyt. En tosin tiennyt, että tällaisia saa led-versioina, ja olin jo ajatellut tällaisten (kynttiläversioiden) olevan ei-paloturvallisia. Nämä led-lampuilla varustetut ja pattereilla toimivat taasen ovat juuri passeleita laittaa illalla pihaan puuhun roikkumaan, eikä tarvitse pelätä paloturvallisuuden puolesta, vaikka ne sinne unohtuisivatkin :)


Ostin näitä pinkkejä lyhtyjä kolme, ja saattaa olla, että haen vielä pari lisää. Kesällä kun on tiedossa juhlat, joissa teemavärinä on pinkki, joten olen ostanut nyt myös pinkkejä paperilautasia ja pinkkejä kertakäyttövälineitä. Vielä pitää ostaa ainakin pinkit servetit ja pinkkiä kertakäyttöpöytäliinaa ja... En malta odottaa, varsinkin näiden lyhtyjen uskon olevan erittäin kauniita kesäillan hämärtyessä. Kun vain jo olisi niin lämmin että ulkona tarkenisi istuksella ihan sinne iltamyöhään asti :)

Siskoni vietettyä täällä pari päivää olen ollut menossa lähes koko ajan, ja nyt olen rättiväsynyt. Tai sitten siskoni on vain niin hermojaraastavaa seuraa ;D Tänään hän pienten kommellusten jälkeen lähti kotia, ja kun "onnekseni" ei mieskään ole tällä hetkellä kotona, voin mennä yksin nukkumaan ja vallata koko sängyn. Kauniita unia, traktoreita ja junia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti