perjantai 12. heinäkuuta 2013

Tyttöpäivä

Toissapäivänä ihana ystäväni C tuli heti aamupäivällä luokseni kylään. Aluksi kävimme Ikeassa, josta hain jo kauan mielessäni pyörineen peilin. Mietin tämän ostamani peilin sekä leveämpi raamisen peilin välillä, mutta päädyin kuitenkin tähän halvempaan versioon, ja hinnan lisäksi päätökseen vaikutti se, että mielestäni nuo paksummat raamit olisivat olleet liian "raskaat" eteiseemme.


Vielä emme peiliä ehtineet kiinnittää, mutta kyllä se tuossa hetken menee seinää vasten nojallaankin. Olen kyllä todella tyytyväinen, olen jo muutosta asti kaivannut suurta peiliä eteiseen, makuuhuoneessa olevan pienen peilin tilalle. Nyt on pinta-alaa peilailla :)


Tuon ison peilin lisäksi ostin tämän öö "haitaripeilin" kylpyhuoneeseen, lähinnä miestäni ajatellen (parranajoa varten ;)). Sekin on yllättäin vielä kiinnittämättä, jos vaikka viikonloppuna ehtisi..


Ikeasta tarttuu aina mukaan kaikkea "pientä", ja tällä kertaa sitä olivat teippiharjat ja patterit. Lisäksi ostin näitä säilytyslaatikoita lipastoon, omassa laatikossani tällaiset jo olivat, mutta mieheni puolelta ne vielä puuttuivat. Meillä on makuuhuoneessa Ikeasta hankittu Malm-lipasto, ja nuo tietenkin sopivat sen laatikoihin täydellisesti. Pari muuta juttuakin siellä Ikeassa hieman houkutti, mutta onnistuin pitämään pahimman shoppailuintoni aisoissa ja selvisin näinkin pienillä ostoksilla :)

Peili mahtui juuri ja juuri ystäväni ystävän auton kyytiin; ennen kun kannoin
peilin autolle, ei käynyt mielessäkään mitata mahtuuko se edes autoon.. :D
Ikeasta päästyämme menimme ruokakauppaan, haimme tarvikkeet lounasta varten ja tulimme tänne meille laittamaan ruokaa. Teimme herkullisen salaatin ja paistoimme sen kanssa Wien-leikkeet, ja ainakin minulle ruoka maistui :)


Syötyämme löhösimme hetken sohvalla tvtä katsellen ja juoruillen. Siinä sivussa leivoin ystävälleni omenapiirakkaa, hän kun aina niin kovasti leipomuksistani tykkää ;)


Tekemäni omenapiirakka on helppo ja nopea, voisinkin sen reseptin tänne vielä myöhemmin lisäillä :) Tällainen oli meidän tyttöpäivämme, ystäväni lähti iltapäivällä mukanaan paljon omenapiirakkaa; tein ne vartavasten peltivuokiin, jotta hän saa ne mukaansa eikä tarvitse turhaan murehtia vuokien palauttamisesta :)

1 kommentti:

  1. No oli hyvää! Just tänää päivittelin kaverille kun on kiva kun Marija tykkää kokata ja leipoa<3

    VastaaPoista