tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ikeassa


Kävin eilen (taas) ystäväni C:n kanssa Ikeassa. Kolmas kerta viikon sisään, ja taas kerran tarttui mukaan jotain pidemmän aikaa mietinnässä ollutta :) Kuvia tuosta uusimmasta hankinnasta tulee heti, kun sen vain saan koottua ja paikalleen - nyt se on vielä hieman vaiheessa...


Kahdella viime kerralla emme ehtineet/jaksaneet syödä, joten pakkohan nyt oli ottaa perinteinen Ikea-lounas eli (lasten)lihapulla-annos ranskiksilla :)

Ennen ikeaan lähtöä otimme pari tuntia (tai jotain sinne päin) aurinkoa pihallamme ja voi että kun oli niin ihanan kuuma! Minusta on ihanaa kun on vapaapäivä ja kerrankin silloin aurinko paistaa ja on aikaa maata ulkona siitä nauttien :) Itsehän en rusketu sitten niin yhtään (lukuunottamatta joitain vahinkoja), mutta tykkään silti "ottaa aurinkoa" :)

Kun parin tunnin Ikeassa seikkailun jälkeen palasin kotiin, pakkasin vain nopeasti salikamat ja lähdin salille tekemään kunnon hikitreenin; ystäväni R:n kanssa kävimme ensin spinnussa ja parin kymmenen minuutin tauon jälkeen menimme vielä BodyPumpiin. Ennen salille menoa väsytti ja mielessäni vielä mietin, että eikö yksi ohjattu tunti riittäisi, mutta kyllä tuon parin tunnin treenin jälkeen olo oli mitä mahtavin!

Salin jälkeen kokoilin kotona vielä hetken aamuista ostostani, mieheni laittaessa meille iltapalaa :) Oli kyllä pitkästä aikaa kivoin vapaapäivä, toivottavasti tänään on yhtä hauskaa, hyvin on ainakin alkanut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti