perjantai 26. heinäkuuta 2013

Haaveilua

Kipeänä ollessa tietokone on (lääkkeiden jälkeen) yksi hienoimpia keksintöjä. Nyt kun minulla on taas tätä ylimääräistä aikaa, ehdin (ikävä kyllä) polyvoreen ihastelemaan ja ideoimaan, tekemään näitä inspiskollaaseja kaikkien kiusaksi ;) Näitä on kuitenkin pari blogin puolella julkaisematonta vielä jonossa, joten ajattelin "tyhjätä pöydän" ennen kuin alan näitä taas väsäilemään :)


Meillä sisustus on, kuten tiedätte, melko mustanpuhuvaa. Itse pidän mustasta ja tummista sävyistä, enkä koe oloani kotoisaksi liian hempeässä ja pirteässä ympäristössä. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten ihastuisi esineisiin, jotka eivät välttämättä omaan kotiini sopisi. Esimerkkiksi nuo tuolit, ne ovat vaan niin kauniit. Voisin hyvin kuvitella jotain tällaista ystäväni kodissa, hän kun on enemmän prinsessatyylinen sisustaja :)


Tämä kullan ja punaisen yhdistelmä taas on enemmän minua, ehkä joskus jokin muukin kuin musta sohva voisi tulla harkintaan.. Mutta kultaiset yksityiskohdat, ne ovat jotain niin ihanaa. Meillähän on olosuoneessa mustaa, kultaa ja häivähdys punaista. Eli tästä kollaasista ottaisin kaikki pienet jutut mieluusti omaankin olohuoneeseeni, tuo sohva kun ei sinne ainakaan tällä hetkellä sopisi :) Ehkä joskus saan oman pukeutumishuoneen johon tuollaisen saisi..

Mitäs tykkäätte, oletteko enemmän hempeilyä vai tuota hieman rajumpaa punaista -tyyppiä? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti