perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kesälomailua

Pienen mutta tahattoman tauon jälkeen täällä taas :) Paljon olisi asiaa, mutta kun kesä. Viime viikonloppuna pienoinen kesäflunssani siirtyi kuumeeseen, ja pari päivää vain kipeilin kotona. Tiistai-iltana olo oli lääkityksen ansiosta ihan ok, joten lähdimme ajelemaan serkkuni mökille vierailemaan pariksi päiväksi.


Pari päivää vietimmekin sitten mökillä Keski-Suomessa, ihan vain ollen. Saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja hyvästä ruoasta sekä seurasta ja rentoutua. Ikävä kyllä tämä kesäflunssani ei hellittänyt, ja kun eilen palasimme kotia, oli olo taas melko tukkoinen.

Tänään kävin taas lääkärissä, ja sain lääkekuurin joka toivottavasti vie taudin lopullisesti pois. Nyt pitäisi sitten keksiä tekemistä tässä kipeänä kotona ollessa - viimeksi sairastaessani katsoin läpi Sinkkuelämän kaikki tuotantokaudet, joten nyt en oikein tiedä miten aikani käyttäisin. Tottakai sitä keksisi vaikka mitä tekemistä, mutta kipeänä kun ei ihan kaikkea pysty edes tekemään. Ehkä alan päivittelemään blogiin tunnin välein kuulumisia, se varmaan olisi mielenkiintoista.. :D Nyt haen lisää teetä ja lepään hetken ja koitan keksiä jotain mielenkiintoista tekemistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti