tiistai 9. heinäkuuta 2013

Maalla

Vajaa viikko on vierähtänyt täällä maalla vanhempieni luona, enkä ole tietokoneella käynyt kuin kerran pari pikaisesti, joten enpä ole tänne blogiinkaan ehtinyt mitään päivitellä. Jo parin päivän ajan on kuitenkin tämä blogihiljaisuus itseäni vaivannut, joten nyt viimein päädyin sitten vielä ennen nukkumaanmenoa tulla pikaisesti puhelimella päivittelemään :)

On se vaan niin ihanaa olla vapaalla; vaikka sainkin juuri tiedon elo-syyskuun vaihteessa saamastani (palkattomasta) kuukauden lomasta, tällainen pidempi putki vapaapäiviä piristää silti kummasti näin kesällä. Kotona sitä luultavasti kävisi aika pitkäksi, tai sitten tuntuisi kuin aika vain katoaisi eikä saisi mitään aikaiseksi. Täällä maaseudulla taasen tuntuu, ettei aika kulu millään ja itsekin ihmettelen, kuinka pitkältä tämä vajaa viikko on tuntunut. Ja kuinka rentouttavaa täällä on ollut.


Kello on jo reippaasti yli yksi yöllä, ja olen juuri menossa nukkumaan. Aamulla saa vielä nukkua pitkään, ja huomenna illalla suuntaamme takaisin kotia. Vielä en edes tiedä, koska seuraavan kerran tänne päin ehdin tulla, mutta näillä vapailla olen ehtinyt mm. käydä kotikuntani kesämarkkinoilla, nähdä paljon tuttuja ja vanhoja koulukavereita, erään kaverini lapsen, leikkiä pikkuveljen kanssa, tehdä kynnet anoppipuolelle, saunoa, nukkua asuntovaunussa (tälläkin hetkellä :D) ja vaikka mitä..Eilen sain esim. idean pienestä pihaprojektista; menin potkimaan veljet ja isäni ulos ja aloitimme nurmikon reunan muotoilun ja rajauksen kivillä. Vielä homma on hieman kesken, mutta vielä ennen lähtöäni se pitäisi valmiiksi saada :)

Tällisia kuulumisia ja pikaisia pölinöitä tällä kertaa, pian on vapaat ohi ja aikaablogillekin löytyy varmasti enemmän :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti