tiistai 16. heinäkuuta 2013

Vanhoja kuvia

Teknisistä ongelmista johtuen en pääse tällä hetkellä nettiin läppärillä (ellen jaa puhelimen nettiä, mutta kun sitäkään ei aina jaksa.. :D ), joten olen pari päivää käyttänyt pöytäkonettamme. Tässä ei siis ole mitään vikaa, mutta kun kaikki kuvani ja muutenkin koko datana oleva elämäni on siellä läppärillä. Ja sinne olen siirtänyt kaikki kuvat siitä asti kun sen hankin, joten en viitsi nyt siirtää niitä tähän pöytäkoneelle. Ja seliseli, tässä siis syy sille, että satuin pitkästä aikaa kurkistamaan tämän ison koneen kuva-arkistoihin. Ja nyt pääsette tekin kurkistamaan otoksiin, jotka ovat yli kahden vuoden takaa ;)


Kakkua! Eikä mitä tahansa kakkua, vaan kihlajaisiimme tekemää kakkua ;) Tästä on nyt siis jo yli 2,5 vuotta, kuinka aika menee näin nopeasti..


Sisustaminen on hauskaa, mutta ärsyttää, jos ei löydä sellaisia tavaroita, kuin haluaisi. Löysimme kivan lampun, josta väritimme valkoiset lehtikuviot mustaksi, ja jonka koristelin hopealla glitterillä. Tämä on se meidän entinen makuuhuoneemme lamppu, jonka aiemmassa postauksessa esittelemäni lamppu korvasi :)


En edes muista, olenko ennen lisännyt kuvia makuuhuoneesta, mutta tässä niitä nyt tulee pari - tosin vanhasta asunnostamme, mutta samat elementit ne täältä uudestakin kyllä löytyvät :) Olen aivan hulluna koristetyynyihin; en edes uskalla laskea, kuinka monta sohvatyynyä meiltä löytyy.. Makuuhuoneessa on mustaa ja hopeaa, ja tuota tyynyjen kuviota löytyy myös makuuhuoneen verhosta :) Tuon ihanan glitter-tyynyn saimme tuparilahjaksi muuttaessamme ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme (hieman yli kolme vuotta sitten, hui..).


Tuon rahin/säilytyslaatikon hankin ennen muuttoamme tänne pääkaupunkiseudulle. Emme olleet vielä päässeet edes muuttamaan asuntoomme, mutta kävin ystäväni kanssa Stockalla, jossa näin täydellisen nojatuolin, jonka hinta oli ei-niin-täydellinen: 500€. Sen edessä oli kuitenkin tämä rahi, joka oli myös täydellinen, sekä ulkonäön, että hinnan (35€) suhteen. Ostinkin sen samantien ja pyysin toimituksen asuntoamme lähempänä olevaan myymälään lähempänä muuttopäivää. Edelleenkin rakastan tuota mustaa samettia ja siinä olevia timantteja. Tarkoituksenani olisi tehdä (ehkä viimeistään jouluun mennessä) meille myös sängynpääty, jossa olisi mustaa kangasta ja nappeina tuollaisia timanneja. Kunhan vaan saan sen aikaiseksi, tulee siitäkin kuvia tänne :)





Edellisessä kuvassa makuuhuoneemme matto jo vilahti, mutta tässä vielä tällainen lähempi kuva siitä ja sen kuviosta. Matto on ihanan pehmeä ja tietenkin musta-hopea. Siinä on seeprakuviota, ja se(kin) on vain täydellinen. Tiedättekö, kuinka yleensä huomaa vain ne asiat mitkä puuttuvat/ovat huonosti, ja unohtaa kaikki ne asiat jotka jo nyt ovat olemassa ja ennen kaikkea ovat juuri sitä mitä on halunnut? Tuo matto on minulle täydellinen ja se sopii makuuhuoneeseemme täydellisesti. Sanoinko jo että se on täydellinen? ;D


Se siitä makuuhuoneesta, tässä tietenkin olohuone parin vuoden takaa. Sohva on sama, tyynyt ovat samat, tosin nykyään niitä on tullut reippaasti lisää ja eri värisinä myös.. Samoin sohvalta löytyy edelleen tuo punainen torkkupeitto, joka muuten oli yksi kihlajaislahjoistamme ;) Sohvapöytä ja matto on uusittu jo jokin aika sitten, ja nykyään tuo lasikantinen sohvapöytä on työ/vierashuoneessa :)


Kotikuvat olivatkin sitten siinä, ja seuraavaksi kaikki sanoo "awwwwww". Kissanpentuja, en edes voi uskoa että tämä olisi jo kahden vuoden takaa, mutta kyllä se vaan on.. Vanhempieni kissa sai kissanpentuja, joista yksi on tälläkin hetkellä vierelläni tapittamassa kun istun koneella. Meidän vauvamme on jo yli kaksi vuotta, vaikka vasta se oli tuollainen pieni. Tuitui.


Tällaiseen tunnelmalliseen järvimaisemaan on kai hyvä lopettaa? Tämä on siis kotipaikkakunnaltani, otettu jonain heinäkuun iltana viisi (!) vuotta sitten. Tuossa järvessä on yksi puhtaimmista ja kirkkaimmista vesistä, mutta se on ihan törkeän kylmää (ainakin minun mielestäni). Lapsena siellä kyllä tuli uitua sangen usein, ei se silloin ollut niin kylmää..

Tässä tämä kuva-aikamatka, mitäs tykkäsitte? Vanhoja kuvia löytyisi minulta mielin määrin vielä ulkoiselta kovolta, mutta en juuri nyt edes tiedä missä se on.. Saattaa olla täällä kotona tai sitten vanhempieni luona, voisin ehkä tarkistaa. Sieltä löytyy vaikka mitä aarteita.. Mutta nyt taidan jatkaa askareitani, ihanaa tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti