torstai 11. heinäkuuta 2013

Synttärit

Täytin kesäkuussa vuosia, ja sen kunniaksi järjestin juhlat rantateemalla. Jo aiemmin olen kertonut, että teemavärinä oli pitkälti pinkki, mutta ei kuitenkaan liiallisuuksiin asti ;) Kattauksessa se kuitenkin näkyi selvästi, kuten kuvassa näkyy:


Pinkit muovilasit, pinkit kertakäyttölasit, pinkit kierrepillit, pinkit kertakäyttölautaset ja pinkit ruokailuvälineet. Taustalla vielä nuo jo aiemmin esittelemäni pinkit led-lyhdyt :)



Aluksi tarjolla oli jellyshotteja, makuina vadelma, appelsiini ja rypäle :P Jotta pääsisimme edes vähän rantafiilikseen tuossa takapihallamme, alkoivat bileet jo kolmelta, jolloin aurinko vielä ihanasti paistoi. Tästä syystä oli tarpeen tietenkin huolehtia vieraiden nesteytyksestä ja "ruokahuollosta", joten tarjolla oli kannuittain sangriaa ja PALJON grilliruokaa.

Kuvan ottohetkellä suurin osa ruoista oli jo syöty.. :D
Perus makkaran (jota en itse edes syö) lisäksi tarjolla oli siis grillivartaita, maissia, kanaa, majavaa, vihreää salaattia sekä coleslawia. Vaikka kuva otettiin siinä vaiheessa, kun suurin osa vieraista oli jo syönyt, teki ruoka hyvin kauppansa ja jäljelle ei jäänyt kuin pari kasvisvarrasta :)

Illalla otettu hieman sumea kuva altaasta, mutta tästä
kuitenkin näkee, ettei kyseessä ollut mikään pikkuallas :)

Rantaa kun ei tässä aivan lähellä ole, päätin hankkia sen korvikkeeksi uima-altaan. Tämän löysin allennuksesta 30e:lla, joten ei tullut edes kalliiksi. Nyt allas on vanhempieni luona pikkuveljeni ilona :)


Yön pikkutunneilla lämpimällä vedellä täytetyssä altaassa oli mukavaa istuskella, tunnelmavalaistuksen toivat nuo ostamani led-lyhdyt.



Parempaa kuvaa lyhdyistä ei käytössä ole, mutta ne olivat kyllä todella hyvä ostos, varsinkin kun hintaa niillä taisi olla alle 2e/kpl..

Näissä tunnelmissa juhlat kuluivat mukavasti ja ainakin toivottavasti kaikilla oli hauskaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti