perjantai 1. marraskuuta 2013

Härdelliviikko

Pikkusiskoni tuli kylään eilen, saapui illalla junalla, juuri sopivasti etten tätä veturimiesten lakkoa. Minulla on ollut koko alkuviikon todella kiireinen aikataulu; maanantai meni oikeastaan vielä suht rennosti, mutta tiistaina tämä härdelli sitten alkoikin... Mieheni äiti tuli miehensä kanssa luoksemme kylään pariksi päiväksi. Aamulla olin normaalisti tunneilla, tosin lähdin hieman etuajassa kotia, jotta ehdin tehdä vielä viime hetken paniikkisiivoukset. Vieraiden saavuttua kahvittelimme, minkä jälkeen lähdimme kiertelemään Porttipuistoon. Minulle ei sieltä mukaan tarttunut kuin tarvikkeita ystäväni tuparilahjaa varten (tiedän hänen blogiani lukevan, joten paljastuksia ei lahjasta ole ihan vielä tulossa ;)), sekä pari pesuainetta (ne ovat mielestäni Tarjoustalossa suht edullisia :)). Iltapalaksi leivoin juustosämpylöitä, joita kovasti kehuttiin :)

Keskiviikkona heräsin normaalia aikaisemmin laittaakseni kunnollisen aamupalan pöytään, kun oli vieraita :) Lähdin aamulla haastatteluun, sen jälkeen tunneille ja sieltä taas haastatteluun, jonka jälkeen tapasimme mieheni, anoppini ja hänen miehensä kanssa keskustassa ja menimme Amarilloon syömään myöhäistä lounasta. Kun saimme mahat pömpölle, lähdimme anoppini kanssa vielä katsomaan hääpukuani, jonka jälkeen palasimme hetkeksi meille. Miehet jäivät katsomaan tv:tä, kun lähdimme anoppini kanssa Ikeaan, jossa vierähtikin pari tuntia, yllätys :D Torstaina vieraat sitten lähtivät aamulla, samalla kun minä lähdin tunneille ja mies kokoukseen. Ilta vierähti ystävää tehtävissä auttaessa ja omia tehtäviä tehdessä, ja illalla tosiaan menin sitten siskoani vastaan asemalle :)


Tänä aamuna söimme siskoni kanssa kevyen aamiaisen (siskollani tosin meni pieni ikuisuus päästä sängystä ylös, minun aamu-unisuuteni ei ole mitään häneen verrattuna..), tsäppäilimme hetken, minkä jälkeen aloitin yhden oppimistehtävän teon siskoni touhutessa jotain :D Pian kello kuitenkin alkoi olla sen verran, että saimme melkein juosta bussiin ja meikata matkalla, koska siskollani oli aika kosmetologille, jonne piti junalakon vuoksi mennä bussilla :)


Siskoni "kaunistautuessa" (kerrottakoon että tämä on niitä juttuja, jotka sattuvat) istuskelen tässä aulassa ja kirjoittelen tätä jaarittelupostausta puhelimella, ja toivon tuon sateen loppuvan siihen mennessä, kun lähdemme takaisin kotia päin. Illalla on tiedossa hääpuvun sovitus, jossa mukana viimeinkin kaikki morsiusneidot ja kaaso :) Sen jälkeen vietämme "morsiusiltaa", jonka ohjelmasta en ilmeisesti tiedä yhtään mitään. Tarkoituksena oli ainakin katsoa jokin aiheeseen liittyvä leffa, mutta saa nähdä mitä ovat muut keksineet.. Itsepähän annoin luvan yllättää minut :D Hauskaa perjantaita kaikille, tämä jatkaa nyt muiden blogien selailua ja sähköposteihin vastaamista :)

Ps. Suunnittelimme siskoni kanssa, että olisimme lähteneet huomenna äkkilähdöllä Tallinaan, mutta näytti tosi huonosti sellaisia olevan :D Tietääkö joku fiksumpi näistä enemmän?

1 kommentti:

  1. VAADIN PALJASTUSTA :D noei, yllätykset on kivoja mutta jänniä APUA

    VastaaPoista