tiistai 12. marraskuuta 2013

Iloinen tiistai

Huomenta! Tarkoitus oli jo viikonloppuna ja eilen ehtiä tänne käymään, mutta olen nukkunut niin huonosti koko loppu viikon, että hyvä kun jaksoi tehdä mitään! Lähdimme perjantaina kotipaikkakunnallemme viettämään isänpäivää, ja jo matkalla taistelin pysyäkseni hereillä. Lisäksi olin noin huonolla tuulella, etten edes vastannut puhelimeen tai soittanut kenellekään, kun kaikki otti päähän. Teini-ikä tekee paluutaan... :D Illalla fiilis oli onneksi jo vähän parempi, ja teimmekin iltapalaksi sitä jo aiemmin hehkuttamaani aura-punajuuri-sosekeittoa, voi nam! Sen jälkeen saunoimme ja no, menin melkein ajoissa nukkumaan ja nukuin ihan hyvin. Lauantai olikin sitten jo ihan hyvä päivä, kiitos sopivien yöunien. Päivä meni kuitenkin leipoessa ensin isälle herkullista brownie-kakkua, ja sen jälkeen teimme pikkuveljeni kanssa vielä pipareita!


Ja pikkuveljeni teki minulle ja miehelleni tällaisen! Tosin minä tuon koristelin, mutta täysin veljeni ohjeiden mukaan. Kyllä siinä meinasi herkistyä kun toinen tuollaisia haluaa tehdä :') Leivottuamme meni luonnollisesti tovi siivotessa, ja aloitin myös pienimuotoisen kaappien tyhjennys ja pyyhkimis operaation keittiössä. Olenhan jo kertonut pitäväni siivoamisesta? Äitini oli ihanana varannut minulle ajan jalkahoitoon, joka piristi muutenkin mukavasti mennyttä lauantaita todella kivasti. Jalkahoidon jälkeen ehdin sopivasti vaihtaa vaatteet ennen kuin ystäväni tuli hakemaan minua ja lähdimme syömään läheiseen ravintolaan. 


Jaoimme alkuruoan, joksi valitsimme paneroituja ravunpyrstöjä, ja nuo olivat kenties kaikista maistamistani parhaita. Ja niitä oli myös aivan järkyttävän paljon, joten hinta-laatu-suhde oli todellakin kohdillaan :)


Okei, mulla oli vähän nälkä.. Ja ehdin jo aloittaa ja syödä jonkin verran ennen kuin tajusin ottaa kuvan :D Pääruoaksi otin aura broileria, joka oli taivaallista. Siis en voi sanoin kuvailla, kuinka hyvää, maukasta ja maistuvaa tuo ruoka oli. Uskomattoman hyvää. Sanoinko jo, että oli tajuttoman herkullista?

Ahdettuamme mahat täyteen noita herkkuruokia jatkoimme matkaa ystäväni luo, ja kynttilän valossa (taskulampun kanssa) menimme lämmittämään ulkosaunaa. Saunan lämmetessä joimme kupit teetä ja vaihdoimme lisää kuulumisia, saunaan otimme evääksi siiderit ja no, oli kyllä todella rentouttavaa saunoa pimeässä ja välillä käydä ulkona raikkaassa ilmassa, ja kuunnella kuinka hiljaista on. Oltiin todellakin maalla ;) Saunan jälkeen kyytini saapui ja menin väsyneenä, mutta samalla jotenkin virkeänä nukkumaan. Sunnuntaina nousinkin sitten ajoissa tekemään isälleni aamupalaa, yhdessä sisarusteni kanssa. Palailen kuvien kera isänpäiväämme vielä hieman myöhemmin, nyt lähden opiskelemaan :) Hauskaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti