tiistai 12. marraskuuta 2013

Isänpäivä

Kuten jo aiemmin kerroin, vietimme isänpäivää kotipaikkakunnallamme vieraillen, eli siellä missä isit ovat :) Pikkuveljeni kanssa leivoimme tosiaan brownie-kakkua, jonka ohje löytyy täältä ja täältä :) Kuvia tuosta herkusta ei tullut otettua, sen verta nopeasti se lautaselta katosi.. Tosin pieni pala kerrallaan, koska noin makeaa herkkua ei isoa palaa pystynyt syömään kukaan :D Kakun seuraksi meillä oli jäätelöä ja kermavaahtoa, joista mielestäni jäätelö oli sopiva tasapainottamaan kakun ällömakeutta :)


Aamulla paistoimme pekonia ja kananmunia, paahdoimme paahtoleipää ja katoimme pöytään myös kinkkua ja juustoa (unohdimme ostaa salaattia, kurkkua ja tomaattia yms... :D), ja söimme siis melko tuhdin aamiaisen.


Tuo meillä tarjolla ollut palvi oli ehkä parasta ikinä, nam! Itse syön harvoin paahtoleipää, suosin enemmän itse tehtyjä sämpylöitä, mutta kyllä se paahtiskin oli pitkästä aikaa hyvää :)


Kahvipöytään olimme brownie-kakun lisäksi hankkineet ties kuinka montaa sorttia keksejä, kuten kuvasta näkyy.. Ja lisäksi tietenkin paria karkkilaatua :D Harmittaa, kun en siitä kakusta kuvaa muistanut/ehtinyt ottaa, mutta luultavasti sitä vielä joskus toistekin tulen tekemään, joten kenties vielä joskus kuvia tännekin saadaan :)

Isänpäivä meni siis syödessä ja sen jälkeen levätessä, keittiön kaappien siivoilua jatkaessa ja illalla kävin vielä appiukon luona, jonka jälkeen kävimme vanhempieni luona saunomassa. Ja no, syy siihen, miksi olin maanantaina niin tajuttoman väsynyt, on se, että lähdin maanantaina aikaisin, muutaman tunnin yöunien jälkeen kohti juna-asemaa ja sieltä junalla kotia päin, tosin tulin suoraan aamulla koululle, ja sen jälkeen vielä yhteen kokoukseen. Päästyäni iltapäivällä kotia, tein pari tuntia oppimistehtävää, harkitsin vakavasti päiväunia, mutta jätin ne väliin ja tein vielä muutaman tehtävän, joissa meni koko ilta, kun en väsymykseltäni pystynyt keskittymään mihinkään kunnolla. Menin kuitenkin jo kymmenen aikaa sänkyyn, katselin hetken Sinkkuelämää ja nukuin yli 10 tunnin yöunet. Oli kyllä levännyt olo niiden jälkeen :D Nyt on siis taas jotenkin paljon parempi fiilis kun olen jo kahtena yönä nukkunut hyvin, joten energiaa riittää :) Nyt pitääkin pikkuhiljaa valmistautua koululle lähtöön, joten kivaa keskiviikkoa kaikille :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti