perjantai 22. marraskuuta 2013

Pikaviikko

Viime viikko meni taas kuin hujauksessa, tuntuu että joulun lähestyessä aika kuluu ihan tajutonta vauhtia, koko ajan on kiire ja jotain kesken, johtuisikohan sitten siitä. Nyt kuitenkin pieniä tapahtumia edeltäneeltä viikolta ja sitä edeltäneeltä viikonlopulta :) Toissa viikonloppuna ystäväni piti tuparit, jonne ostimme tietenkin mitä hauskimman lahjan...


Pakettiin päätyi siis kaksi huumorimielessä tehtyä kehystä, Matti Nykäsen joku mikä-lie-lonkero ja Savonia-ruokailuvälineitä. Voitte vain arvata, mitä näistä ystävämme oikeasti toivoi :D Minä sain vastuun lahjan paketoimisesta, ja onnekseni minulta löytyi Stockmannin lahjalaatikko, kuplamuovia, teippiä ja pinkkiä lahjapaperia. Tuloksena syntyi tällainen paketti:


Lahjanaruja ei löytynyt tuohon väriin sopivia, joten paketti jäi tuollaiseksi, mutta ihan söpö se silti oli :) Tupareiden jälkeinen sunnuntai meni loikoillessa, leffoja katsellessa ja vain ollessa.


Maanantai oli ihanasti vielä vapaapäivä, joka meni myös leffoja katsellessa (ai mikä netflix?), ja myös tehtäviä tehdessä ja palautellessa. Kai on ihan ok tehdä tehtävät viimeisenä päivänä, kun siihen on koko päivä aikaa? :D Toki pesin myös pyykkiä ja jatkoin perinpohjaista joulusiivoustani, keittiön kaappien sijaan kävin läpi työpöydän laatikot, ja voi sitä turhan paperin määrää, en edes tiedä montako versiota minulla oli tallessa vakuutuskirjoista! Kävin läpi myös mm. kaikki takuukuitit, ja heitin pois ne joista takuu oli mennyt umpeen jo ikuisuus sitten.. Ja mikä määrä kuulakärkikyniä meillä oli! Kokeilin kaikkien toimivuuden, ja heitin kaikki tyhjät (ja rumat) pois, mutta silti niitä taisi jäädä monta kymmentä.

Mieheni hemmotteli minua myös herkullisella ruoalla, ja laiskana minä tein lisukkeeksi ranskalaisia :D Tosin ne ovat ihan kivaa vaihtelua, kun ei niitä liian usein tule syötyä. Jostain syystä yllättävän monelta kurssilta oli tunteja peruttu viime viikolla, joten minulla oli mukamas paljon vapaa-aikaa. Parissa kokouksessakin tuli käytyä, mutta oli kyllä ihan kivaa olla vähän enemmän vaan kotonakin.


Keskiviikkona olin aamulla kokouksessa, joka tosin kesti vain vähän reilun puoli tuntia, minkä jälkeen tulinkin sitten kotia palloilemaan. Ystäväni soitti ja kysyi voiko tulla käymään, ja no, hän sitten tuli seurakseni odottamaan postimiestä, joka toi pari pakettia. Nyt on kauhea määrä kaikkia rasvoja yms Dermosililta, eipä tartte hetkeen ostella (varmaan ensi viikolla lähtee uusi tilaus kun teemme äidin kanssa yhdessä..). Kun paketit viimein tulivat, lähdimme käymään kaupassa, ja ostimme hieman tortillasipsejä ja guacamolea, ja takaisin meille päästyämme katsoimme leffan ja mussutimme noita herkkuja.

Torstaina menin koululle aikaisin aamulla (lue: kahdeksalta), vain huomatakseni aamun tunnin olevan peruttu. Voitte vain kuvitella kuinka iloinen olin nukuttuani huonosti ja herättyäni vaivoin tarpeeksi ajoissa, odotettuani sateessa bussia ja jalkojeni kaatuessa ylittäessäni tietä aseman ja koulun välissä. Siinä vaiheessa pikkuisen kiukutti. Lähdin siitä sitten takaisin kotia kaupan kautta, ostin korvaukseksi kärsimyksistäni aamupalaksi croisantin ja tuorepuristettua appelsiinimehua. Kotia päästyäni söin pienen aamupalan ja menin takaisin sänkyyn pyörimään. Myöhemmin heräsin lähteäkseni kokoukseen, joka onnekseni oli tuottoisa ja saimme paljon uutta aikaan. Muutoin en torstaina mitään järkevää taaskaan tehnyt, taisi siinä tulla yksi leffa katsottua... Pitää kai lopettaa tuo netflixin maksaminen, kun ei enää tule mitään muuta tehtyä kuin vahdattua sieltä elokuvia :D


Perjantaina lähdimme mieheni (ja kissamme) kanssa kotipaikkakunnallemme, ja koin syviä järkytyksen hetkiä, kun matkalla ajoimme lumiukon ohi! Täällä pääkaupunkiseudulla kun ei oikein ole lumesta tietoakaan, niin enhän minä mitään talvikenkiä ollut edes ottanut mukaan :D Onneksi on pikkusisko, jonka kenkiä voi lainata ;)

Viikonloppu vierähti siis maalla lumisissa maisemissa, pikkuveljen kanssa pipareita leipoen, joulupukille kirjoittaen ja no, kutsuipa ystäväni minut luokseen paljuun, ja pari tuntia siinä lämpimässä vedessä tulikin lilluttua, kunnes kauhealla kiireellä laittauduimme ja lähdimme tansseihin! Tuli sinä iltana pari kertaa jotain valssia muistuttavaa tanssia askellettua... Pitäisi alkaa kyllä treenata jo pikkaisen häitä varten, mutta eiköhän se tästä ;)

Tänään on taas vapaapäivä, tosi outoa! Tulimme eilen illalla takaisin kotia, tuolla toisella kun on joku kokous ja töitä. Okei, on mullakin tässä vaikka mitä tekemistä, mutta mieluummin tänne kirjoittelee kun tekee oppimistehtäviä.. Ja on tuossa pari "työjuttuakin", joita pitäisi hoitaa. Joten taidan koittaa tehdä ne pois alta, jotta voi sitten illalla vaan olla. Hauskaa alkavaa viikkoa ja maanantaita :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti