sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Rentoilua ihanien ystävien kanssa <3

Kuten perjantaina jo mainitsin, vietimme tuolloin "morsiusiltaa" kaasoni ja morsiusneitojen kanssa. Tapasimme liikkeessä, josta löysin oman hääpukuni jo aiemmin, mutta nyt kaikki pääsivät sitä yhtä aikaa katsomaan :) On se vaan niin täydellinen <3 Sovituksesta jatkoimme yhdessä matkaa yhden morsiusneidon luo, ja tytöt olivat järjestäneet minulle yllätysohjelmaa; aluksi kilistelimme rose-kuohuviinillä, ja sen jälkeen aloimme valmistaa upeaa kolmen ruokalajin illallista, jossa teemana oli pinkki. Joka ruokalajille oli myös hankittu oma viini, olin niin ihmeissäni, miten paljon tytöt olivat panostaneet :)


Alkuruokana oli samettinen punajuuri-aurakeitto, joka vei todellakin kielen mennessään.. Rakastan aurajuustoa, ja tämä yhdistelmä oli kyllä aivan uskomaton. Luultavasti teen tätä mahdollisimman pian itsekin kotona :)


Pääruokana oli punajuuri-risottoa ja koskenlaskija-juustolla täytettyjä kalafileitä. Nuo kanat ja risotto olivat myös todella hyviä, ja varmasti tulee myös näitä tehtyä kotona :) nam!


Jälkiruokana oli vaniljarahka-muffinseja, joita todellakin teen myös kotona joskus, olivat nimittäin tositosi hyviä :P

Syötyämme mahat täyteen ja nautittuamme lasillisia maistuvia viinejä katsoimme Bridesmaids-leffan ja puhumme niitä näitä, osa tytöistä lähti kotia ja osa jäi yöksi :) Aamulla vielä katsoimme toisen hääaiheisen elokuvan ennen kuin lähdimme kaasona toimivan siskoni kanssa kotia kohti. Kun pääsimme kotiini, teimme hieman ruokaa ja katsoimme taas yhden hääaiheisen elokuvan, ihan vaan siksi ettei tvstä tullut mitään. Kun siskoni laittoi ruokaa, tein minä hänelle synttärikakkua, jonka pohjan tein jo perjantaina onneksi valmiiksi.


Leffaa katsoessa söimme vielä täytekakkua (vielä kerran onnea 19-vuotiaalle pikkusiskolle <3). Lauantai meni siis pitkälti sohvalla löhötessä ja elokuvia katsellessa, tosin muuten kiireisen viikon jälkeen tuollainen rentoutuminen oli varmasti hyvä juttu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti