lauantai 28. syyskuuta 2013

Karvainen lauantaitervehdys

Tämä viikko on taas ollut niin hektinen, että flunssa ei ole hellittänyt ja nyt taitaa olla pieni kuume taas päällä. Jotten hirveästi alkaisi hourimaan kuumeen johdosta, olkoot kissa pääroolissa tämän postauksen ajan:

Kävin viikolla täydentämässä pesuainevarastoja Tarjoustalossa. Sieltä tulee yleensä myös ostettua kissanruokaa, kuten tälläkin kertaa..

Hei, äiti on ostanut ison paketin mun lempiruokaa, moussea! Missä ne oikein on?
Meidän "pikkukisu" Findus ymmärtää saavansa ruokaa, kun alan "maiskuttaa", tiedättehän, silleen epämääräisiä ääniä.. :D Silloin se juoksee jääkaapin ääreen, koska tietää, että ruokia säilytetään jääkaapin päällä olevassa kaapissa tai jääkaapissa. Ja koska ruokakippo on siinä jääkaapin lähellä ikkunan alla.

Ei, ei ne ole tuolla suunnassa..
Tällä kertaa ostin ison paketin mousse-ruokaa, joka on meidän kissan herkkua; mikäs sen helpompaa kuin valmiiksi muussattu ruoka tuollaiselle hotkijalle. Innostuessaan neidillä on tapana myös kiivetä tuolle jääkaappia lähinnä olevalle tuolille ja siitä kurkotella jääkaapin ovea, ruokapurkkia yms. Tällä kertaa ruoka ei kuitenkaan tullut jääkaapista, vaan tuo superpakkaus oli pöydällä..

Nyt löytyi!
Pienestä se kissa voi olla onnellinen, kippo täynnä herkkuruokaa :) Lauantain kunniaksi annoin kokonaisen purkin, vaikka tiedän mieheni aamulla jo ruokaa vähän antaneen. Meillä tuo kissaneiti on tosi perso juuri näille purkkiruuille, raksuja on koko ajan tarjolla, mutta purkkiruokaa pyritään antamaan korkeintaan kaksi kertaa päivässä, jotta ei kävisi linjojen päälle. Yleensä annamme puoli purkkia kerrallaan, mutta pitäähän sitä kissankin joskus irroitella.. Tosin ainakin vielä on ruokaa jäljellä, joten ei aivan kaikkea ole kerralla ahmaistu :)

Nyt tämä kuumepää taitaa painua pehkuihin, huomenna olisi toisiksi viimeinen vuoro töissä, mutta saa nähdä suuntaanko sen sijaan lääkäriin.. Hauskaa lauantai-iltaa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti