maanantai 16. syyskuuta 2013

Muutoksia suunnitelmiin (ja hiuksiin)

Kuten aiemmin kerroin, tarkoitus oli lähteä jo eilen takaisin kotiin. Pienen pohdinnan jälkeen päädyinkin lähtemään vasta tänään, kun minulla on maanantaisin vain yksi kurssi, ja sekin alkaa vasta neljältä. Eli tällä hetkellä olen junassa jossain Tampereen ja Hämeenlinnan välillä, jos tämän postauksen siis saan ajoissa tällä junanetillä ja pätkivällä 3G:llä julkaistua :D Sunnuntaina päätimme pikkusiskoni kanssa sittenkin lähteä ostoksille Poriin, tosin emme tehneet tätä päätöstä kovin aikaisin, ja näin ollen pääsimme perille vasta kolmen pintaan. Ensin vietimme tovin etsien minulle vihkisormusta (vaikka suunnilleen tiedän, millaisen haluan, on niitä silti yllättävän vaikea löytää - aina on joko väärä istutus tai väärä leveys). Kiertelimme etsien siskolleni huivia, jonka tarpeen vuoksi oikeastaan ostoksille lähdimmekin. Arvatkaapa, mitä ostoskeskuksessa kuulutettiin 15.50? "Kauppakeskus suljetaan 10minuutin päästä"! Olimme hieman hämmästyneitä, sillä olimme olettaneet sen olevan auki kuuteen asti. Pikaisesti juoksimme vielä pari liikettä läpi tarkastaen niiden huivitarjonnan, löytämättä kuitenkaan mitään. Mutta ihan oikeasti, miten voi olla mahdollista, että ostoskeskus menee kiinni jo neljältä? :D Ehkä tämä suuri ymmärtämättömyyteni johtuu pääkaupunkiseudulla asumisesta, siellä kun tuppaavat useat ostoskeskukset olla auki lähes joka päivä. No, ehdimme onneksi löytää siskolleni käsilaukun, Kappahlin huonosta asiakaspalvelusta huolimatta.. :D (valivali..)

Ostoskeskuksen sulkeuduttua siirrymme läheiseen Anttilaan, josta sitten teimmekin löytöjä... Tai no, siskoni teki; hän osti itselleen mm. laseja, hiuslakkaa ja ripsaria. Pikkuveljellemme etsimme ihanan (ja komean) myyjän avustuksella Spiderman 3 -elokuvaa, jota koneen mukaan oli vielä 2 kappaletta jäljellä. Se löytyi, ja hintaa blu-ray-versiolla oli huima 1 euro, joten saatiin pikkubroidille hyvä mieli halvalla :)

Emme vielä Anttilankaan jälkeen halunneet lähteä ajamaan takaisin, vaan päätimme tehdä vielä kierroksen Sokoksella. Siellä oli jonkin sortin remppa meneillään, mutta löysimme sieltä tarvitsemamme: kuivashampoo ja hiusväri. Toisen kerroksen kodin osastolta etsimme siskolleni lasisia "karkkikulhoja", sellaisia söpöjä kannellisia kippoja, joihin olisi kiva piilottaa korut, ponnarit ja meikit. Mielestäni niitä oli keväällä myynnissä joka paikassa, mm. Stockalla, mutta nyt ei niitä tunnu löytyvän mistään. Emme tosin ole vielä ehtineet niitä Stockalta (verkkokauppaa) lukuunottamatta käydä etsimässä, joten toivotaan, että niitä siellä vielä on :)

Sokoksella oli luultavasti meneillään olevan remontin vuoksi poistomyynti tms, ja siskoni bongasi kirjojen alelaatikoista minulle hääkirjan kahdellakympillä. Ei siis lainkaan paha, kun alkuperäinen hinta taisi olla lähempänä viittäkymppiä :) Pari kassia ostoksia käsissämme lähdimme sitten kohti autoa ja taas kerran saimme automatkalla kunnon naurut kun vitsimme olivat kenties maailman huonompia. Huvittavaa oli myös se, että ostimme sipsipussin sijaan maustettuja riisikakkuja, ja niitä autossa mussuttaessamme huomasimme niiden sisältävän ihan sikana kaloreita.. Eli se siitä terveellisestä vaihtoehdosta... :D

Illalla värjäsimme vielä hieman hiuksiani ostamallamme värillä. Siskoni teki minulle vaaleita raitoja hiuksiin, tavoitteena kun olisi saada näistä huomattavasti vaaleammat ensi syksyyn (eli häihin) mennessä. Nyt jatkan vielä tovin junailua, ja toivottavasti palailen jo illalla kuvien kera - itseäni kun ärsyttää tehdä tällaisia kuvattomia kilometripostauksia, mutta kun ei ole (ns. aiheeseen liittyviä) kuvia, niin ei voi mitään.. Hauskaa maanantaita ja alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti