perjantai 6. syyskuuta 2013

Fashion and fitness



Viime lauantaina piipahdimme siskoni, serkkuni, äitini ja muutaman ystäväni kanssa Elixian ja Fashionstore.fi:n järjestämissä Fashion and fitness -bileissä. Illan aloitimme luonani kuoharilla, hiusten laitolla ja meikkauksella. Kuoharin sain synttärilahjaksi, ja nyt sen sitten tyttöporukalla avasimme, ja ainakin minä tykkäsin tuosta kovasti. Tykkään sekä makeista että kuivista kuohareista, joten harvemminpa kuohari on sellaista, etten tykkäisi :D Oli kiva rankan päivän (lue: hääpukujen sovitus) jälkeen hieman rentoutua kuoharilasi kädessä pikkusiskon kihartaessa hiuksiani. Oikeasti olin ihan kauhusta kankeana, koska pelkäsin hänen polttavan päänahkani kihartimella :D



Sain oman bilepassini Elixian kautta, ja siskoni, äitini ja ystäväni ilmoitin Fashionstoren kautta. Noiden "passien" takana oli etuja, mm. -30% alennus Fashionstore Outletista. Pikkusiskoni kaipasi uutta laukkua, joten tuon edun kannustamana lähdimme hääpukusovitusten jälkeen tuonne Outletiin etsimään jotain kivaa Guessin laukkua - sitä kuitenkaan löytämättä. Tai no, löytyi sieltä sellaisiakin, ja yksi niistä oli harkinnassa, kunnes löysimme tämän...


Liu Jo:n vaalea laukku karvalla! Aivan uskomattoman suloinen, söpö ja outo. Sitä oli tuolla myynnissä tuo yksi kappale, ja sitä sitten kannettiin hetki edes takaisin kun mietittiin, onko se liian erikoinen. Tai arka, koska tuo karvaosa varmasti likaantuisi hetkessä. Ja voisiko sitä pestä, tai suojata. Mutta kun se oli niin ihana, malli oli täydellinen ja no, meillä on siskoni kanssa ollut tapana ihastua kaikkeen hieman erikoisempaan. Kun laukkua siinä sitten tutkiskelimme, huomasimme, että tuo karvaosa lähtee irti, jolloin laukku näyttää tältä:


Kuva on öö... aika huono, otettu siis illalla pimeässä siellä bileissä, mutta se oli ainut kuva, joka minulla laukusta oli ilman tuota karvaosaa. Se, että karvaosan sai irti, taisi ratkaista siskoni ostonpäätöksen. Tuo laukku juuri täydellisen mallinen, ja ilman karvaa se ei ollut niin erikoinen eikä arka. Tosin siskoni uudet farkut hieman jättivät jälkiään laukun pohjaan, mutta ne onneksi lähtivät pois miedolla vesi-saippuaseoksella, ihan vain vinkkinä muillekin vaaleiden laukkujen omistajille ;)

Nyt täytyykin sitten siirtyä biletunnelmista työtunnelmiin, ja alkaa kirjoitelemaan työhakemuksia.. Voin kertoa, että kiinnostaa, mutta silti ei kiinnosta. Oikeasti, en edes muistanut, kuinka vaikeaa on keksiä jotain järkevää tekstiä noihin.. Onneksi on maanantaihin asti aikaa, tosin huomenna illalla on lähtö Tallinnaan yön yli kestävälle risteilylle, joten periaatteessa aikaa on tämä ilta (=yö) ja huomenna aamupäivä.. Joten ei muuta kun kirjoittamaan, palaillaan taas, kunhan saa nuo epämukavat hommat pois alta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti