sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Vapaalla

Olen viettänyt viimeistä "virallista" lomaviikonloppua vanhempieni luona. Tosin on tässä vielä huominen jäljellä, mutta kuitenkin. Perjantai meni saunoessa ja syödessä ja vain ollessa. Lauantaina menimme siskoni kanssa katsomaan pikkuveljeni koulun yleisurheilukisoja - siis lauantaina, koulujuttuja, edelleenkin hyi. Mutta sielläpä se neljä tuntia tuli katsomossa istuttua viltin alla keksejä ja pitsaa syöden. Näinpä siinä paria vanhaa opettajaa, onneksi ei tarvinnut jutella :D Vaikka ei siellä muuta tehty kuin istuttu, niin kyllä tuli sen verran väsy, että kun kisoista oli selvitty ja päiväruoka syöty, oli pakko nukkua päikkärit.. En edes ole ihan varma nukuinko tunnin vai kaksi, mutta kyllä se hieman piristi. Sitten teinkin iltapalaksi ihanaa kesäkurpitsakeittoa, lisukkeeksi siskoni teki krutonkeja ja paistoimme vielä hieman pekonia siihen päälle.. Tuo keitto on kyllä aivan taivaallista, pitää senkin resepti joskus tänne saada aikaiseksi laittaa :) Itse vaan olen jokseenkin laiska sitä tekemään, joten ehkä pistän tavoitteeksi vuoden loppuun mennessä..

Illalla laitoimmekin sitten vanhoja lukiokirjoja myyntiin Tori.fi-sivustolle, ja yllättäin niistä on jo tänään (/eilen) tullut kyselyitä, vaikka olimme varmoja, etteivät ne välttämättä enää näin myöhään syksyllä kaupaksi mene.. Tai sitten vain laitoimme liian halvat hinnat :D No, toivottavasti kuitenkin pääsisimme mahdollisimman monista kirjoista eroon, niitä kun on minun (todella vanhojen) kirjojeni lisäksi kahden nuoremman sisaruksen kirjat tallella.. Olisi ehkä kannattanut silloin aikoinaan niitä heti myydä, mutta kun on saamaton niin on saamaton.

Kun saimme kirjat (okei, vasta osan niistä) laitettua myyntiin, jatkoimme edelleen kirjojen parissa.. Minulla ja siskollani kun on molemmilla tentit edessä, niin oli hyvä lukea hetki yhdessä. Tosin oma keskittymiskykyni ei ilta kymmenen jälkeen ole kehuttava, ja muistutan lähinnä yli-innokasta koiranpentua. Siskoni kuitenkin pääsi päivän lukutavoitteeseensa, jee sille. Itse olin realistinen ja laskin vasta huomisen viralliseksi lukupäiväksi, eli nyt olen periaatteessa jo edellä, kun tänään vähän luin.. Täytyy nyt sitten vaan toivoa, että saan huomenna junassa luettua sen 60 sivua.. Luulisin, katsoin nimittäin, että jos menen pikkuveljeni kyydillä hänen luokseen ja menen sieltä junalla, menee junamatkaan melkein 3,5 tuntia.. Ja siihen tuo tunnin automatka päälle, hyh.. No, ehtiipähän ainakin lukea (tai nukkua).

Nyt pitäisi sitten kai mennä jo nukkumaan, jotta huomenna ehtii käydä anopin luona, nauttia vikasta lomapäivästä (olen siis ottanut töistä palkatonta lomaa 15.9 asti ;)) ja sitten vielä ehkä mennä pikaisesti ostoksille.. Ja kun tuo kotimatka vie noin paljon aikaa, täytyy siis herätä suht aikaisin. Joten pidemmittä puhitta, ja ikävä kyllä tällä kertaa myös ilman kuvia, hyvää yötä ja toivottavasti aurinkoista sunnuntaita kaikille <33

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti