tiistai 3. syyskuuta 2013

Messuintoa


Mikäs sen ihanampaa, kuin aloittaa aamu runsaalla aamupalalla! Tosin tänään ei ihan tällaista ollut tarjolla, kuva on parin viikon takaa, kun vanhempani ja pikkuveljeni olivat kylässä. Lauantaina ennen Lintsille lähtöä teimme kunnon aamupalan, että on sitten jotain mikä heittää mahassa kieppiä laitteissa.. No ei, ihan vaan että jaksaa koko päivän siellä juosta (=jonottaa) laitteesta toiseen. Ihan oikeasti, yhteen laitteeseen jonotimme ainakin 20min ja itse laitteessa meni n. 40sekuntia! Nuo laitteiden "kierrosajat" näki netistä, olisipa sama juttu jonotukseenkin :D Toki ymmärtäähän sen kun kaikki hieman kauempana asuvat pääsevät tietenkin lähinnä viikonloppuisin, mutta jonottaminen on silti aina tosi ärsyttävää.. Onneksi siinä samalla pystyi mussuttamaan poppareita ja hattaraa maha piukeena :)

No niin ja takaisin siihen aamupalaan :) Tuo tosiaan koostui muroista, karjalanpiirakoista ja munavoista, paahtoleivästä, kananmunista, pekonista, juustosta ja jogurteista :) Juomana teetä, kahvia, kaakaota ja mehuja :) Itse ainakin pidän todella paljon hotelliaamiaisista, ja tämä veti melkein vertoja niille. Ihan tulee nälkä kuvaa katsoessa...

Tällä hetkellä olen taas maalla (eläköön loma töistä ja koulusta lintsaaminen), tulin tänne sunnuntaina myöhään illalla ja tänään olisi tarkoitus palata kotia, tosin minä lähden entisen työporukkani kanssa pian Tampereelle messuille, ja mieheni sitten matkalla nappaa minut siitä mukaan :) Messut ovat mielestäni huippuja, ja nyt jotenkin tämän häähössötyksen vuoksi olen niistä vielä enemmän innoissani, koska sieltä voi saada vaikka mitä ideoita esim. kattaukseen, kyseessä kun ovat horeca-messut, eli hotelli-, ravintola- ja cateringmessut :) Nyt pitää alkaa jo laittautua, että ehdin vielä pakata muut tavarani valmiiksi autoon, jottei miehelleni jää riskiä unohtaa jotain minulle elintärkeää täältä myöhemmin lähtiessään :D Eli nyt meikkaamaan ja pakkaamaan, hauskaa tiistaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti