keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kiirekiirekiirekiire

Tiedättekö sen kun on paljon tekemistä, ja sitten tulee vielä lisää tekemistä, ja sitten tulet vielä kipeäksi, jolloin kaikki tekeminen kasaantuu ja et saa mitään aikaiseksi etkä hetken päästä enää edes tiedä mistä aloittaa? Toivottavasti ette, koska se on tosi tosi tosi ärsyttävää. Ensin mulla oli säätöä yhden kurssin kanssa, ja kun sille kurssille vihdoin "pääsin", oli jo riittävästi tehtäviä rästissä. Sitten alkoi periodin päättyminen lähestyä, ja tuli kaiken maailman oppimistehtäviä, etätehtäviä, oppimispäiväkirjoja ja tenttejä. Hohhoijaa. Sitten tulin kipeäksi, ja kävin vielä kaiken lisäksi omasta tahdosta lääkärissä poistattamassa pari luomea, tehden näin omasta olostani entistä mahtavamman. Oma vika pikku sika, vai miten se nyt menikään.

Nyt kuitenkin on asiat sillä mallilla, että irtisanouduin pari viikkoa sitten ja viimeinen työvuoro oli viime lauantaina, eli tästä eteenpäin tällä työttömällä opiskelijalla on runsaasti aikaa panostaa opiskeluihin. Ellei olisi kipeänä siis, koska silloin ei saa mitään aikaan, vaikka kuinka olisi aikaa. Olen tosin nyt saanut kalenterini järjestykseen, siellä on ihana pinkki post-it muistuttamassa tulevista deadlineista. Takana on jo yksi koe, huomenna olisi edessä toinen ja ensi viikolla jatkuu taas. Sitten pitäisi lukea yhteen isompaan tenttiin, käytä tatuoitavana ja värjätä hiukset. Käydä poistattamassa tikit ja juosta äkkiä salille kirimään yli viikon väliin jääneet treenit ja siivota ja pestä pyykkiä. Valivali ja silleen :D

Okei, ei aivan kaikki kuitenkaan ole huonosti tai retuperällä. Olen siivonnut ja pessyt pyykkiä, joten kotona on mukavan siistiä. Olen pakannut jo melkein kaiken tarvittavan, kun huomenna lähdemme kohti maaseutua viettämään pitkää viikonloppua tatuoitavana, vanhempien luona ruokittavana ja no, käymme myös kavereiden tupareissa ja sunnuntaina pirteinä kotia odottamaan ensi viikon menoja ja meininkejä. Sain myös rästissä olleet tehtävät palautettua, nyt pitäisi vielä koota pari portfoliota ja tehdä muutama oppimistehtävä ja loppuraportti ensi viikon loppuun mennessä. Kun ne saa pois alta, voikin alkaa suunnitella seuraavan periodin palautuksia :D Tosin positiivista on se, että tämä tarkoittaa, että enää yksi periodi ennen joulua, ja sitten puoleksi vuodeksi työharjoitteluun.

Koska en kykene enää pysymään "aiheessa", laitan puhelimen pois ja koitan saada nukuttua, jotta aamulla voin vielä paniikissa kerrata kokeeseen. Perse edellä puuhun tms, olisi pitänyt lukea aiemmin.. Hyvää yötä ja energistä loppuviikkoa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti