keskiviikko 14. elokuuta 2013

Hampurilaisia grillillä



Toissa viikolla kutsuimme ystäväpariskunnan luoksemme kylään. Ulkona oli onneksi vielä sen verran lämmin, että pystyimme istumaan pihalla yömyöhään. Ruoaksi päätimme tehdä itse hamppareita grillin avulla. Okei, käytimme valmiita sämpylöitä ja pihvejä, mutta kuitenkin kokosimme hampparit itse. Ja pihvit ja sämpylät olivat molemmat hyviä, eivät mitään "kumimössöä", jota välillä tuntuvat tuollaiset einekset(?) olevan. Hamppareiden väliin ostin kaikkea mitä vain keksin; salaattia, tomaattia, sipulia, punasipulia, ananasta, pekonia ja juustoa. Tajusin hamppareita kootessamme, että olisihan meillä ollut kananmuniakin, mutta ilmeisesti nämä täytteet silti riittivät. Kastikkeina oli ketsuppia, sinappia ja erilaisia majoneeseja, joita kaupan hyllyltä löytyi :)


 Lisukkeeksi paistoimme uunissa kaksia erilaisia perunoita, maustettuja lohkoperunoita ja valkosipuliranskalaisia. Voisin varmaan taas kehua tuota ihanaa "uutta" ruokapöytäämme, edellinen pöytä kun oli niin pieni, että hyvä kun siinä mahtui kaksi henkilöä syömään samaan aikaan. Vaikka tuo kuva aika tumma onkin, niin siitä kuitenkin näkee, että tuo kuuden hengen pöytä on aika iso, eikä siihen olisi ongelmallista mahduttaa jopa kahdeksaa samaan aikaan :) Katoin pöytään nuo isommat KoKo-lautaset, joita meillä ei valkoisena ikävä kyllä ole kuin neljä.. Juuri eilen tosin tuli postissa Kodin1:n mainos, jossa mainostettiin joidenkin KoKo-astioiden olevan tällä hetkellä tarjouksessa. Saa nähdä pitääkö käydä pari lautasta sieltä ostamassa ;)


Huomaa kyllä kuka tätä blogia kirjottaa, kaikki muut jo hyvää vauhtia syömässä niin minä napsin kuvia.. :D No, ruoka ei onneksi ehtinyt jäähtyä kun pikaisesti vain nämä pari kuvaa otin puhelimella. Huomaa kyllä kuinka sosiaalista porukkaa ollaan, kun kolmella neljästä on puhelin ruokapöydässä :D Minä tyydyin tuolloin juomaan Coca-colaa, kuten kuvassa näkyykin :)


Tässä vielä kuva tuosta minun hampparistani :) Näitä kuvia ei saisi laittaa näin paljon jälkikäteen, kun nyt alkaa tekeen taas mieli hamppareita, kun muistaa miten hyviä ne olivat..

1 kommentti: