tiistai 13. elokuuta 2013

Sadepäivä

kuva
Saako valittaa? Heräsin aamuyöllä päänsärkyyn, jonka vuoksi en saanut enää nukuttua kunnolla. Kun viimein nukahdin, oli aikaa herätyskellon pirinään noin tunti. Pienellä kiireellä hetken torkutettuani puin ylleni mekon, ja olin jo lähdössä ulos, kunnes kurkkasin ikkunasta. Ilma näytti viileältä ja maa oli märkä, mutta onneksi ei kuitenkaan satanut enää. Vaihdoin ylle farkut ja lähdin bussipysäkille. Siinä vaiheessa alkoi sataa hieman. Sellainen kevyt kesäsade, jonka aikana todetaan "kesä kuivaa minkä kastelee". Kun jäin bussin kyydistä pois, ei ollut edes sitä kesäsadetta, ja kävelin hyvillä mielin kauneushoitolaan.

Hankin keväällä Cityshoppari-kortin, ja nyt, etsiessäni jotain kivaa kampaamotarjousta, löysin sieltä 139€:lla paketin, johon kuului ripsien ja kulmien värjäys (+kulmien muotoilu), hiusten monisävyvärjäys, ripsenpidennykset ja lisäksi lahjakortti seuraavaa kertaa varten. Minulla oli tänään aika ripsien ja kulmien värjäykseen, ripsenpidennyksien vuoksi kun ei ole hyvä värjätä ripsiä samana päivänä. Rentouttavassa hierovassa tuolissa maatessani ripseni ja kulmani värjättiin, ja nypittiinkin onneksi nätisti. Viimeksi kun annoin jonkun muun muotoilla kulmani, lähdin itkien kotiin... :D Tarkoituksenani oli kävellä kauneushoitolasta kotia, mutta kuinkas kävikään..

Astuin ulos liikkeestä, ja satoi kaatamalla. Kesäsade oli kadonnut ja tilalle tullut sellainen syyssade, jonka aikana juodaan kuumaa kaakaota takan edessä vilttiin kääriytyneenä. Sade, josta sanotaan "sataa kuin esterin p:stä". Minä siinä sitten pikkuballerinoissani, ilman takkia, ilman sateenvarjoa, lähdin juoksemaan kohti bussipysäkkiä. Pari kertaa pysähdyin jonkin katoksen alle miettimään taksin tilaamista. Pysäkin häämöttäessä, tarkistettuani puhelimella bussiaikataulusta kotiani lähimmäs menevän bussin lähtevän vajaan puolen tunnin kuluttua, päädyin pysäkkiä vastapäätä olevaan Tarjoustaloon litimärkänä ostamaan sateenvarjoa. Eipä se sateenvarjo enää siinä vaiheessa hirveästi auttanut, mutta nyt sellainen kuitenkin on. Oli kyllä jo aiemminkin, oikein kaksin kappalein; toinen varjo on meillä autossa, ja toisen jätin vanhempieni luokse. Tätä nyt ostamaani aion kantaa mukanani tästä lähtien aina.

Kotiin tultuani söin kevyen lounaan ja siirryin koneelle katsomaan Pretty Little Liars -sarjaa Netflixistä. Olen sitä pari jaksoa nähnyt tv:ssä silloin tällöin, ja nyt päätin katsoa ihan alusta loppuun. Tosin vaan ekan kauden, ja nyt ärsyttää, kun se jo ehti loppua, eikä uudempia kausia tuolta löydy. On taas niin vaikeaa.. :D

Loppupäivä meneekin sitten ihan vaan kotona, tarkoitus oli lähteä kaupungille kun mieheni tulee töistä, mutta tuo sää vähän muutti suunnitelmia, ja taidamme pysyä kotona, katsoa ehkä jonkin leffan ja syödä loput eilen tilatusta pitsasta ;) Meillä oli muuten ennen mahdotonta tilata pitsaa, josta molemmat pitäisimme. Sellainen kuitenkin yllättäin löytyi, nimittäin smetanapitsa, johon tulee siis kebabia, fetaa, jalopenoja ja smetanaa (ainakin näitä, en nyt muista onko jotain muutakin.. :D). Kannattaa kokeilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti