keskiviikko 28. elokuuta 2013

Herkkuresepti


Olen ainakin pari kertaa maininnut Amarillon Muchos Nachos -annoksesta, joka on ehkäpä kyseisen raflan paras alkuruoka. Ihan oikeasti, jos vaan tykkää tortillasipseistä, salsakastikkeesta ja sipulista. Ja ranskankermasta ja jalopenosta. Ja cheddarkastikkeesta. Nyt jo harmittaa, että aloin tästä kirjottamaan, kun tuli heti nälkä :D Tiedossa olisi siis kuitenkin tämän annoksen kotiversioon "resepti", eli toisin sanoen muistilista tarvittavista aineista :) Tein siis kuvassa näkyvän annoksen meille joskus illalla naposteltavaksi leffaa katsoessa, ja ainakin mun mielestä voitti sipsit.. Tässä siis ohje pähkinänkuoressa:

Tarvitset:
Tortillasipsejä
Old El Pasi Cheddar dip mix (+maitoa valmistamiseen ohjeen mukaan)
Jalopenoviipaleita
Salsakastiketta/dippiä
Punasipulia
Ranskankermaa

1. Tee ensimmäisenä juustokastike pussin ohjeen mukaan. Kun kastike on valmis, laita tortilla lastut pellillä 200asteiseen uuniin n.5-10 minuutiksi.
2. Kun tortillalastut ovat lämminneet, siirrä ne lautaselle ja ripottele päälle oman maun mukaan cheddarkastiketta, salsaa, ranskankermaa, punasipulia ja jalopenoviipaleita.

Tämä on melkeinpä pakko syödä sormin, ja vaikka se onkin hieman sotkuista, niin todellakin sen arvoista :) Nyt vaan kaikki kokeilemaan ja mielipidettä kommentteihin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti