lauantai 19. lokakuuta 2013

Viikonloppu jee!

Niin vaan taas on yksi viikko vierähtänyt ja ensi viikolla voisinkin vain lomailla... Mutta menen ahkerana ja tyhmänä opiskelijana silti vapaaehtoisesti suorittamaan ensi viikolla intensiivikurssina yhden kurssin, jonka muutoin joutuisin ensi vuonna suorittamaan istumalla tunnilla kerran viikossa. Joten viikko kerrallaan lienee parempi vaihtoehto? Okei, kadun kurssin ottamista varmasti jo maanantaina kellon herättäessä, samoin tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina. Perjantaina kurssin päätyttyä uskon kuitenkin olevan voittajafiilis, joten sitä odotellessa..

En taaskaan saa unirytmiäni säädettyä oikeaan aikaan, kello on jo yli yksi mutta kun ei nyt vaan niin kauheasti nukuta. Tullut valvottua jo yli sen väsymyspisteen, hups. Koko viikko on mennyt liian vähillä unilla ja tehtävien parissa raataessa; periodin vaihtuminen aiheuttaa aina samanlaisen tehtävätulvan, mitään kun ei voi tehdä yhtään aiemmin.. :D Tänään ilta vierähti sitseillä, joista tosin lähdin jo luultavasti ensimmäisenä pois ystäväni kanssa. Univaje vaan tuntui tänään niin mahdottomalta, eikä tehnyt mieli pämpätä, tai edes katsella vähäpukeisia teekkaripoikia, joten ei muuta kuin bussiin ja kotia kohti :) Join äsken vielä kupin teetä ja luin mielenkiintoista opinnäytetyötä, pitää siitäkin tehdä jonkin näköinen arviointi/muistilista omaa tulevaa työtä ajatellen.

Viikonlopun vietän tosiaan vapaalla, vaikka työt lopetin jo pari viikkoa sitten, tuntuu tämä silti ekalta oikealta vapaalta viikonlopulta, kun saa vain olla kotona (ja tehdä tehtäviä) :) Tarkoituksena olisi myös tehdä taas kunnon suursiivous, koittaa vihdoinkin saada aikaiseksi laittaa vaatteita yms myyntiin nettiin ja no, tekeminen ei varmasti lopu kesken :) Nyt koitan kai saada unta, jotta jaksan aamulla ahertaa ja illalla sitten rentoutua :) Hauskaa viikonloppua kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti