sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween

Huh, täällä on juuri selvitty PMMP:n viimeiseltä, kolme tuntia kestäneeltä keikalta :) Harmi vaan, että näin sunnuntaina ei bussit kulje niinkuin toivoisi. Tosin tässä jäi nyt hyvin aikaa päivittää eilisten halloween-juhlien kuvia tänne puolelle :) Itseäni tosin harmittaa, että asuista ei taida kauheasti olla kuvia, ainakaan minulla :D Täytyy katsoa jos niitä joltain ystävältäni löytyisi ja uppailla niitä sitten vielä tähän :) Tarjoiluista ja koristeluista kuitenkin sain napattua vähän kuvia, joten olkaapas hyvät :))


Ruokapöytää koristi oranssi kynttilä (arvatkaa mietinkö pitkään uskallanko sen sytyttää?), ja läjä serpentiiniä.


Tuota halloween-serpentiiniä löysin BR-lelusta, ja sitä puhallellessa moni tuntui taantuvan lapsen tasolle.. :D


Olohuoneessa myös aaltomaljakko sai osakseen serpentiiniä...


...ja löytyihän sitä myös tv-tasolta. Luulen, että loppuillasta sitä oli tosin joka puolella. Ovelasti piilotin sitä myös ystäväni laukkuun ja takin taskuun, ihan vain jotta olisi seuraavana aamuna ihmettelemistä ;)


Oli meillä muutakin kuin serpentiiniä, nimittäin oransseja ilmapalloja! Niitä oli pitkin lattiaa, pöydän alla ja no, ties missä. Näiden tarkoitus oli esittää kurpitsoja; jopa kahteen saimme aikaiseksi tussilla piirrellä "kurpitsanaamoja" :)


Kuten lienee käynyt ilmi, illan teemaväreinä olivat musta ja oranssi. Ostin siis mustia ja oransseja kertakäyttömukeja ja -lautasia, sekä hämisservettejä. Mitään tämän pelottavampaa en uskaltanut hankkia, koska olen itse niin säikky :D


Sitten päästäänkin itse asiaan, eli ruokaan :D Tein edellisenä iltana ystäväni kanssa ensinnäkin pätkismuffineja tuollaisiin halloween-vuokiin, joihin kuuluivat lisäksi nuo koristeet :)


Muffinivuoat olivat puolet kurpitsa- ja puolet haamukuvioisia :)


Ystäväni teki lisäksi aivan superherkullista porkkanakakkua, johon löysimme myös sopivia sokerikoristeita :)


Muffinien ja kakun lisäksi teimme kinkkuhyrriä, joihin tuli siis lehtitaikinalevyjä, paprika- ja chilituorejuustoa sekä pilkottuna kinkkua ja paprikaa :) Ainakin omasta mielestäni nämä ovat helppoja ja herkullisia :)


Leipomusten lisäksi oli minisuklaapatukoita (nam!)...


...mutanttihiirikarkkeja (jollain kierolla tavalla hyviä :D)...


...sipsiä....


...lisää sipsiä (näiden lisäksi vielä pari sorttia ja tietenkin dippejä)...


..sekä tacolastuja :) Myöhemmin tarjolle tuotiin myös porkkanoita ja dippejä, mutta kukapa niitä enää muistaisi kuvata? Näillä saatiin kuitenkin ahdettua itsemme täyteen ja kummasti siinä ruokien ympärillä porukka viihtyikin.. Tällaiset olivat siis eiliset halloween-juhlat kuvina, asuista ainoana todisteena lienevät nämä hahmojen mukaan nimetyt juomamukit:


Omani on tuo keskimmäinen, ja ystävieni mukit siinä vieressä :) Harmittaa, ettei asuista ole kuvia, mutta minkäs teet :) Kai voi olettaa että oli niin hauskaa ettei ehditty kuvata? ;) Nyt pääsin vihdoin kotia, tunnelmia keikalta koitan ehtiä päivittelemään jo huomenna. Nyt täytyy koittaa päästä äkkiä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla pirteänä taas opiskella :) Öitä <3

1 kommentti: