torstai 10. lokakuuta 2013

Torstaiturinoita ja vuoden ensimmäiset pikkujoulut

Viime viikonloppuna vietimme parin ystäväni kanssa "pikkujouluja". Toisin sanoen joimme glögiä ja söimme herkkuja, ja juhlistimme samalla töideni loppumista. Joulutorttujakin olimme ajatelleet tehdä, mutta emme sitten tehneetkään. Katsoimme tvstä Valehtelija valehtelija -elokuvan ja tarjolla oli glögin lisäksi seuraavia herkkuja:


Tietenkin pipareita, kun kyseessä olivat pikkujoulut. Tein töihin viimeisen päiväni kunniaksi pätskismuffineita, joita riitti onneksi myös illaksi. Edellisillan leffailulta Finnkinosta jäi poppareita, jotka kummasti hupenivat kaikkien laineiden herkkujen vastapainoksi. Lisäksi tarjolla oli viinirypäleitä sekä keksejä; fasupaloja (tai mitä ikinä ne nykyään ovatkaan nimeltään) sekä minttusuklaakeksejä :) Vaikka lähinnä löhösimme sohvalla, oli se mukavaa vaihtelua opiskeluun ja kerrankin tuli oikeasti rentouduttua ystävien kanssa :)

Nyt pitäisi jatkaa taas pakkaamista, kävin tuossa äsken arvailemassa vastauksia ruotsin kokeeseen, ja kunhan mies vaik pääsee töistä, nostamme matkalaukut ja kissan autoon ja otamme suunnaksi Pohjanmaan :) Jos vain ehdin, juoksen vielä ennen lähtöä nopeasti hullareille ostamaan jonkin kivan tuparilahjan ystäväpariskunnallemme. Epäilen tosin, etten ehdi, mutta aina voi suunnitella :)) Hauskaa torstaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti