lauantai 22. kesäkuuta 2013

Tallinna pikana

Viime viikonloppuna juhlimme synttäreitäni, ja niitä edeltävänä päivänä kävimme Tallinnassa hankkimassa hieman juhlajuomia. Tarkoituksenani oli ottaa kuvia matkalta, mutta liian hyvä seura ja sateinen sää johtivat siihen, että kuvia ei tullutkaan otettua niin paljoa.. Lisäksi meille tuli hieman kiire, sillä yleensä olen käynyt Tallinnassa päiväristeilyillä, joissa maissaoloaikaa on 6 tuntia, mutta tällä kertaa aikaa oli vain 4 tuntia - uskomatonta, kuinka tuo kahden tunnin ero oli niinkin huomattava.


Koska oli synttärieni aatto ja no, olimme vapaalla, aloitimme rentoutumisen jo laivalla parin siiderin turvin. Matkaseuranani olivat siis ystäväni, mieheni ja hänen ystävänsä. Ystäväni kanssa piipahdimme myös tax freessä tarkastamassa hajuvedet ja karkkivalikoiman. Kun saavuimme Tallinnaan, oli tarkoituksenamme käydä nopeasti syömässä Vapianossa, joka kuitenkin (syystä tuntemattomasta) oli suljettu. Sateessa seistessämme mietimme vaihtoehtoja nopeasti, ja päädyimme lähellä olevaan Amarilloon.


Amarillossa otimme alkuun Muchos Nachos -annoksen, ja joko meillä oli todella kamala nälkä tai sitten nuo vaan olivat parhaita nachoja joitan olen koskaan syönyt. Pääruoista en ehtinyt ottaa kuvia, ja jälkkärit vaihdoimme ostoksiin, joita emme kyllä paljoakaan ehtinyt tehdä. Alla kuitenkin kuva siitä, mitä lähdimme Tallinnasta hakemaan..


...eli juomia. Tuosta tosin vain ylin on minun, juhliini ostimme booliksi sangriaa, joka ainakin kulutuksesta päätellen maistui vieraille.

Tuollainen päivän pyrähdys Tallinnassa oli erittäin virkistävä, mutta ensi kerralla menemme sinne kyllä mieluummin niin, että on edes se kaksi tuntia enemmän aikaa. Ystäväni kanssa jo suunnittelimme loppukesästä matkaa Tallinnaan niin, että yöpyisimme siellä vähintään yhden yön :)

Ps. Nyt on juhannus, mutta minä olen hieman kipeänä kotona. Huomenna pitäisi lisäksi jaksaa mennä töihin, joten tänä vuonna vietän juhannuspäivän Carrien, Samanthan, Mirandan ja Charlotten kanssa. Charlotte meni juuri naimisiin, joten pian on kolmas kausi katsottu ;) Hauskaa juhannusta kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti