maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pink 28.5.2012 @Hartwall areena

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eli viimeinkin Pinkin keikkakuvat :) Ostin lipun kaveriltani, ja onnekseni pääsin permannolle todella hyvälle paikalle. En ollut sen suuremmin ajatellut kuvia ottaa, mutta kun pääsin näinkin lähelle lavaa, päätin edes yrittää. Kuvat otin puhelimellani, joten laatu on mitä on, mutta.. Tässä näitä kuvia siis, ei niin selkeitä, mutta puhelimella otetuiksi mielestäni välttäviä :)


Pink aloitti keikan vauhdikkaasti pompaten lavan alta lähes kattoon asti - ja pomppien tuossa lähes koko ensimmäisen biisin ajan.


Tuo "pomppiminen" näytti aivan äärettömän hauskalta, tahtoo kokeilla!




Tästä näkee, kuinka lähellä tuota lavan jatketta olin. Aivan uskomatonta seurata Pinkin kaltaista artistia näin läheltä, hänestä huokui aivan uskomaton positiivinen energia koko keikan ajan :)




Yksi suosikeistani oli Try, jonka Pink aloitti uskomattomalla akrobatiallaan, ja lopussa tuli vielä musiikkivideosta tuttua koreografiaa. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka upeaa sitä oli seurata livenä..



Toisen suosikkini, Just give me a reason, Pink esitti myös erittäin vaikuttavalla tavalla. (Okei, niin hän teki kaikkien biisien kohdalla :D)











Näistä viimeisistä kuvista näkyy ehkä parhaiten se, kuinka Pink itse näyttää esiintymisestä nautivan. Siis nuo ilmeet, tuo hänestä huokuva positiivinen energia. Kaiken kaikkiaan keikka oli aivan mahtava, ja kokemuksen perusteella on varmaan pakko mennä myös Pinkin seuraavalle Suomen keikalle, milloin ikinä se onkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti