torstai 13. kesäkuuta 2013

Back in business


Pitkästä aikaa, jee! Sain taas koneen käsiini, oikeastaan jo eilen, mutta vietin viimeisen lomapäivän silti pois koneelta :) Tänään olikin eka työpäivä puoleentoista kuukauteen, toisaalta oli kivaa, vaikka aamulla vähän väsyttikin. Onneksi sain kevyen aloituksen, ja tämän yhden työpäivän jälkeen minulla on taas neljä vapaata, eikä töihin tarvitse mennä kuin vasta tiistaina, eli ei pitäisi käydä liian raskaaksi :) Tosin ohjelmaa riittää muutenkin, huomenna nimittäin lähdemme pienellä porukalla päiväristeilylle Tallinnaan, lauantaina juhlimme syntymäpäivääni ystävien kanssa rantateemalla, ja olenkin jo tainnut mainita tuosta erittäin pinkistä teemaväristä, mutta varsinainen teema on beach party. Sunnuntai meneekin sitten palautuessa juhlista, ja maanantaina olisi kesäkuun vika tentti (johon luultavasti joudun sunnuntaina vielä lukemaan.. :D )

Tänään töistä päästyäni hain postista aivan liian ison paketin, jonka sitten kävellen ja bussilla kuljetin kotia. Luulin tilanneeni kolmet tai neljät kengät, mutta paketista paljastuikin viidet.. Ei kaikkea voi muistaa :D Nyt pitäisi sitten ne kengät vielä sovittaa ja katsoa jos vaikka jotkut niistä päätyisivät huomenna jalkaan. Ainahan on todella hyvä idea valita uudet kengät tuollaiselle 12 tunnin reissulle.. Tästä syystä saattaa toki käydä niin, että joudun turvautumaan vanhoihin jo muotoutuneisiin kenkiin, ellen sitten halua rakkoja.. Mutta täytyy nyt vielä katsoa, en ole niitä vielä ehtinyt sovittaa, mutta olivat kyllä upeita kenkiä <3 Lauantain juhlia varten olen tässä nyt siivonnut, pessyt pyykkiä yms. Vielä pitäisi käydä kaupasta hakemasta jääpalapusseja ja vähän katsoa etukäteen, mitä kaikkea sieltä Tallinnasta juhliin toisimme.. Ainakin sangriaa ajattelimme tarjota, lisäksi olen pohtinut mojito-boolia.. No, sunnuntaina luultavasti saatte kuvamateriaalia (ja tekstiä) ja näette mitä kaikkea oli tarjolla ;)


Minulla ei nyt ole mitään tähän oikeastaan aiheettomaan asiaan mitään järkevää, asiaan liittyvää kuvaa, joten kaivoin polyvoresta tekemäni pinkki-kultaisen kollaasin :) Okei, täytyy kyllä myöntää, että vaikka pinkistä pidänkin, niin tuo mekko olisi minulle ehkä hieman liikaa.. Mutta nämä asusteet yhdistettynä johonkin mustaan (tosi omaperäistä..) mekkoon voisin kyllä kuvitella päälleni. Toki sitten pitäisi ehkä miettiä hieman kenkiä, mutta..

kesäasu fiilistelyä
kesäasu fiilistelyä by marijaslife
Nyt jatkan täällä siivoamista, koska huominen päivä menee oikeastaan kokonaan Tallinnassa, ja juhlat alkavat lauantaina jo kolmelta, joten toivon saavani kodin tänään kokonaan "juhlakuntoon" ja jos hyvin käy, ehdin vielä katsoa tarjoiluastioita yms valmiiksi :) 

ps. Pinkin keikkakuvat tulossa aivan lähipäivinä, nyt kun vielä saisin niistä karsittua edes puolet pois... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti