tiistai 4. kesäkuuta 2013

Grilliruokaa ja teknisiä ongelmia

Erinäisistä syistä johtuen olen tällä hetkellä ilman toimivaa internet-yhteyttä, joten tästä johtuen päivittelen puhelimellani, ainakin tämän viikon ajan. Lisäksi jätin (unohdin) läppärini vanhempieni luokse, joten puhelimella mennään.. Parin kokeilu kerran jälkeen tämä ei olekaan niin hankalaa ja monimutkaista, tosin kuvat ovat nyt se ongelma. Ne kun ovat siellä läppärillä, jota minulla ei tällä hetkellä ole. Joten mm. Pinkin keikkakuvat tulevat sitten vähän myöhemmin :)


Tässä sen sijaan löytyisi (taas kerran) ruokakuva, grillaamisen eilen, kun siskoni oli luonamme käymässä. Tuo tuore ylioppilas (huomaako kukaan että olen ylpeä isosisko :)) ) kävi täällä pääsykokeissa, ja tuli siis tästä syystä kyydisämme tänne. Toivon todella, että pääsykoe menisi hyvin, jotta voisin nähdä siskoani useammin. Ikävä kyllä tämä 300km välimatka aiheuttaa sen, että näemme (mielestäni) aivan liian harvoin, ja jos siskoni tänne päin pääsisi opiskelemaan, meistä voisi tulla vaikka naapureita :D

Mutta niin, kuten kuvassa näkyy, keitimme uusia perunoita, teimme fetasalaattia ja grillasimme kanaa ja possua sekä maissia. Kaikken juhlasyöminkien jälkeen grilliruoka oli kyllä herkkua. Kai te olette jo avanneet grillikauden? Viimeksi teimme mieheni kanssa pekonirullia, jotka ovat ehkä yksi parhaimmista grillattavista, niiden resepti tulee tänne blogin puolelle varmasti seuraavan kerran kun niitä teemme :)

Tämän ihme ruokahöpinän jälkeen taidan jatkaa pänttäämistä, ja toivoa saavani netin & läppärin takaisin käyttööni mahdollisimman pian :) Rentoa tiistaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti