perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulusiivousta ja kiirettä

Enää muutama päivä jouluun, ja vihdoinkin ehdin myös tänne :) Viimeiset pari viikkoa on ollut ihan tolkuttomasti hommaa, vaikkakin itsenäisyyspäivän ja sitä seuranneen viikonlopun vietimmekin "lomaillen" kotipaikkakunnallamme. Tekemistä tosin riitti silloinkin, ja parin illan venyttyä pilkkuun asti saikin sitten sunnuntaina kauhealla kiireellä säätää parin koulutehtävän kanssa... Viime viikko meni niin ikään koulujuttuja hoitaen, viimeisiin tentteihin lukien ja projektihommia tehden. Viikonloppuna siivoilin, pesin pyykkiä ja pakkasin lähes kuukauden mittaista joululomaa varten, ja sunnuntai-iltana lähdin käymään vielä Tallinnassa hakemassa hieman viinejä jouluksi ;)

Tiistaina lähdimme illalla mieheni kanssa auto täynnä matkalaukkuja ja joululahjoja kohti Pohjanmaata, ja täällä olemmekin sitten tällä tietoa loppiaiseen asti, jolloin käymme kaveriporukalla Tallinnassa, ja sitten palaamme taas viikoksi tänne maalle, ja tammikuun puolessa välissä pitää viimein ryhdistäytyä ja mennä takaisin töihin :) Mutta kai nyt voi sanoa että on lomalla? Periaatteessa ei ole mitään suunnitelmia, ellei lasketa lähes minuutilleen aikataulutettua jouluaattoa, joulupäivän vierailua sekä paria muuta sovittua menoa... Mutta onneksi mikään ei näin lomalla ole niin justiinsa, joten ei pienet myöhästymiset haittaa :) Ekat kaksi päivää lomalla ovat menneet lähinnä siivotessa ja ollessa. Aloitimme äitini kanssa täällä kotikotona suursiivouksen, jonka seurauksena veimme jo aivan järkyttävän paljon vaatteita keräykseen. 

Olemme siis siivonneet täällä alakerran vaatehuonetta, jossa oli (!) monen monta laatikkoa vanhoja vaatteita odottamassa jotain? :D Kävimme niistä nyt suurimman osan jo läpi, mutta :D Samoin kävimme läpi kaikki pyyhkeet ja lakanat, ja tarkoituksena olisi vähentää niiden määrää ainakin kolmasosaan nykyisestä... Kummasti sitä on tänne tavaraa kertynyt, ovathan vanhempani tässä toki asuneet jo ennen syntymääni ;) Myös pientä sisustusta täällä on meneillään, kun pistämme paria paikkaa hieman uuteen järjestykseen. Kirjahyllyssä on meneillään inventaario, ja laitoinkin jo Fb-kirppikselle lahjoitetaan-osioon ison läjän lastenkirjoja ja laatikollisen vhs-elokuvia. Kunhan vaan saamme aikaiseksi, viemme myös ne hyväntekeväisyyteen :) Huomenna pidämme hieman "vapaata" siivousurakasta, ja käymme tekemässä joulun ruokaostoksia, ja koska tarkoitus olisi lähteä aamulla ajoissa, täytyy kai pikkuhiljaa mennä suihkun kautta nukkumaan. Joten kauniita, jouluisia unia <3 Palailen taas hieman kuvallisimmin ja sisällöllisimmin postauksin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti