keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Jouluaaton jälkitunnelmia

Ihanasti vietetyn joulun jälkitunnelmissa tässä kirjottelen, on tullut kyllä syötyä kunnolla, huhuh. Ei kyllä tartte yhtään miettiä miksi täytyy lähteä salille heti kotiin päästyäni :D Meillä meni jouluaatto ja joulupäivä ihan sairaan nopeasti, siirryimme paikasta toiseen ja välillä kolmanteenkin. Joka paikassa söimme herkullisia jouluruokia ja saimme pari pakettiakin, teen saamistani lahjoista vielä erillisen postauksen kotia päästyäni, mikäli teitä vain kiinnostaa :)

En kauheasti aattona ehtinyt kuvailla, mutta tässä nyt kuva juustopöydästä, josta aiemmassa postauksessa mainitsinkin :)

Aattoillan juustopöytä




















Oli kyllä erittäin herkullisia juustoja ja hyvää viiniä, ja aattoilta vierähtikin todella nopeasti hyvässä seurassa. Uutenavuotena meillä on tiedossa seuraavat illanistujaiset, olemme mieheni kanssa kutsuneet muutamia ystäviämme luoksemme, silloin laitan luultavasti kuvia myös asunnostamme tarjoilujen yms ohella. Nyt jatkan täällä rentoutumista, eli luultavasti menen keittiöön ja aloitan iltapalan valmistelun.

Mitenkäs teidän jouluaattonne suijui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti