perjantai 21. joulukuuta 2012

Ensimmäinen postaus

Olen jo pitkään ajatellut, että voisin aloittaa oman blogini. Aina se on kuitenkin jäänyt, erinäisistä syistä, kuten "en kehtaa", "ei sitä kukaan kuitenkaan lue" ja "en mä sinne ehdi kirjoittaa". Ajattelin nyt kuitenkin joululoman kunniaksi ottaa itseäni niskasta kiinni ja kokeilla, eli ensimmäinen edellä mainitsemistani syistä, kehtaaminen, on selätetty.

Istun kotona sohvalla, katselen joulukuusta ja ihastelen uuden asunnon uutta järjestystä. Eilen aloitin joulusiivouksen, tänään olisi tarkoitus saattaa tuo urakka loppuun ja illalla lähdenkin sitten mieheni kanssa kotipaikkakunnallemme joulun viettoon. Hetken mietin, että kannattaako sitä sitten mitään joulusiivousta edes tehdä, kun emme täällä joulua edes vietä, mutta kyllä se on vaan mukavaa kun on siisti koti kun tulee joulun jälkeen takaisin :)

Tänään pitäisi pienen siivouksen lisäksi pakata joululahjat, ulkomaanmatkan tuliaiset sekä tietenkin monta laukullista vaatteita (joista viikon aikana käyttöön pääsee ehkä yksi laukullinen ;)) Olen ollut töissä melko kiireinen, ja tästä syystä minulta uupuu vielä pari joululahjaa, joten pitäisi vielä jaksaa raahautua kaupungille muiden yhtä huonomuististen sekaan metsästämään paketteja. Onnekseni kuitenkin tiedän mitä ostan, joten luulisin selviäväni suhteellisen nopeasti tuolta reissulta.

Nyt kuitenkin jatkan siivoilua, tyytyväisenä itseeni, sainhan vihdoin aikaan tehdä ensimmäisen oikean blogikirjoituksen, jeij :)

Ihanaa perjantaita kaikille (vaikkei tätä kukaan tänään lukisikaan;))

- marija

8 kommenttia:

  1. Nääh, ei saa asennoitua niin ettei kukaan lukisi! Kyllähän näitä uusiakin blogeja on hyvä saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saisikaan, ja toisaalta ei blogia saisi kirjoittaakaan kai siinä toivossa että "mahdollisimman moni lukisi", ainakin itselle tämä on tuntunut aina muutenkin kiinnostavalta, nykyaikaiselta "päiväkirjalta", jota tosin pääsevät sitten muutkin halutessaan lukemaan, ja tämän kautta pystyy olemaan yhteydessä samanhenkisten ihmisten kanssa :) Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  2. minä luin, ja hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
  3. Minä tulin kommentoimaan mielenkiinnosta :)Ja odottelemaan seuraavaa postausta.
    Oma bloginikaan ei ole vieläkään ollut mikään menestys :D Siinä menee ilmeisesti aikansa.

    T:Nanna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä blogin pitäminen ylipäätään vaatii varmasti totuttelua, itselläni kun on tapana jaaritella aivan loputtomiin, mutta kukaan tuskin jaksaisi lukea romaanin pituisia postauksia :D Mutta olen kuitenkin ylpeä itsestäni kun sain tämän aloitettua, tästä on hyvä jatkaa :)

      Poista
  4. Onnea uudelle blogille! :)

    VastaaPoista