sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kiirekiirekiire!

Kuinka voi olla näin kiire, vaikka vasta olin viikon lomalla? Ehkä juuri siksi näin kiire onkin, ihan päätä huimaa. Uusivuosi alkoi töillä, eilinen meni kun kävimme teatterissa ja sen jälkeen syömässä, tänään olenkin sitten vain koittanut ladata akkuja ensi viikkoa varten. Seuraavaksi olisi vuorossa leipomista, suolaista sellaista, iltapalaksi teemme Unkarilaisia pärämäts-piirakoita, nyt pidän kameran hollilla ja otan kuvan valmiista piirakoirsta ja laitan reseptiäkin tulemaan, ovat melko helppoja tehdä ja todella herkullisia, nam!

Joululahjojen kuvaaminenkin on jäänyt, kun ei vaan ole ollut aikaa, onneksi minulla on keskiviikkona tiedossa vain yksi kokous aamulla, jonka jälkeen koko loppupäivä vapaata. Aion käyttää tuon vapaa-illan tehokkaasti ja ottaa mm. nuo joululahjakuvat sekä mahdollisimman monta muuta rästissä olevaa asiaa.

Nyt kuitenkin leipomaan, vannon laittavani vielä ennen huomisaamua jotain järkevämpääkin asiaa tänne, nyt on vaan niiiiin nälkä että parempi siirtyä keittiöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti