keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Uutta kylpyhuoneessa

Hups, sitä tuli taas käytyä hieman Ikeassa... Ystäväni tuli eilen illalla hakemaan minua, ja menimme tekemään pikaisen kierroksen Ikeaan; kerrankin tarvitsin jotain oikeasti, ja nyt on koti taas hieman lähempänä "valmista" :) Pitkään olen suunnitellut allaskaapin ostoa, sitä kun ei meidän kylpyhuoneessamme ole. Ikean (tietääkseni) halvin allaskaappi maksaa 20e, ja se on mielestäni tarpeellisuuteensa nähden todella edullinen, ja sellaisen minäkin siis nyt hankin :)


Pelkäsin kaapin jäävän huomattavan paljon liian matalaksi, mutta korkeus on kyllä tällä hetkellä ihan ok, tosiaan kun tuo on tuollainen "one size fits all" -malli, ei mielestäni voi enempää toivoakaan. Mietin vielä, jos jostain hankkisin timantti-vetimet kaappiin, mikäli sellaiset löydän; ne olisivat kiva lisä kylppäriin tuon timantein koristellun käsisaippuapumpun seuraksi.


Säilytystila oli se syy, miksi allaskaapin halusin, ja tämä vastaa tarkoitustaan paremmin kuin hyvin. Tuonne mahtui jopa tuo pesusanko (en keksinyt tähän hätään parempaa/oikeaa nimitystä), ja lisäksi kaikki pyykinpesuaineet, wc-pöntön puhdistusaine ja vessapaperit. Oikeasti, sanoinko jo että olen tyytyväinen? Kaapin jalat olivat säädettävät, joten sen sai helposti vaakatasoon lattiakaivoon viettävällä lattialla. Ja ystäväni kanssa tuon kokosimme, joten tämä oli myös suhteellisen helppo koota, tosin saranoiden kiinnittäminen oli kaksin helpompaa kuin mitä luulisin sen yksin olleen :)

Muista Ikean ostoksista palailen myöhemmin, kunhan saan ne kuvattua ja kasattua. Toinen on oikeastaan jo kasattukin, mutta toisen kasaan vasta myöhemmin, kun tilaamani matto saapuu ja toivottavasti myös sopii työhuoneeseen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti