tiistai 30. huhtikuuta 2013

Paheita ja uuden sovelluksen kokeilua

Valitan aina, kuinka on kiire, enkä ehdi päivittää blogia säännöllisesti. Pitkän päivän jälkeen kun ei vaan jaksa avata tietokonetta, vaikka kerrottavaa olisikin. Päätin siis nyt kokeilla päivittämistä puhelimella, mikä luultavasti lisää kirjoitusvirheiden määrää huomattavasti, enkä myöskään tiedä yhtään miten kuvat sitten tietokoneen näytölle asettuvat, mutta kokeilen nyt kuitenkin :)

Sunnuntaina vietin ihanaa ja ansaittua vapaapäivää, ja herkuttelin illalla eräällä paheellani: aurajuustoa ja omenaa <3 Tämä yhdistelmän "löysin" vasta vajaa vuosi sitten, ja aina silloin tällöin tähän iskee aivan törkeä himo! Näin kävi taas sunnuntaina, kuten kuvista näkyy.. Kuvien välillä ehti kulua noin vartti, ja jo oli puoli pakettia aurajuustoa hävinnyt parempiin suihin.. Mitä mieltä te olette tästä yhdistelmästä? Entä tuleeko mieleenne muita yhtä herkullisia kavereita aurajuustolle? :)



1 kommentti:

  1. Nähtävästi kuvat tulevat puhelinsovelluksella lisättäessä aina tuohon loppuun, enkä ainakaan minä mitenkään osannut niiden paikkaa muuttaa puhelimella :D Jälkikäteen kun tietokoneella yritin niin onnistuin muuttamaan jälkimmäisen tekstikappaleen ihme koodaukseksi.. Mutta katsotaan silti jos tämä vielä onnistuisi .9

    VastaaPoista