maanantai 11. helmikuuta 2013

Mielialavaihteluita maanantaina :)

En ymmärrä tätä kiirettä. Koko ajan saa juosta paikasta toiseen ja tehdä sitä ja tätä. Jossain välissä pitäisi siivotakin. Alan pian vakavissani ajattelemaan töiden lopettamista, mutta kun ei se ole niin helppoa. Mur.

Olen viimeiset pari viikkoa tehnyt taas seitsemänpäiväistä työ/opiskeluviikkoa. Maanantaista perjantaihin olen koulussa, viikonloppuna töissä. Nyt minulla oli pitkästä aikaa vapaa viikonloppu, ja mitä tein? Rästiin jääneitä koulujuttuja. Ihan oikeasti, tämä alkaa olla jo pikkaisen naurettavaa :D

Tänään heräsin onnekseni ystäväni viestiin, jossa hän pelasti aamuni kertomalla, että tämän päivän tunnit on peruttu. Sain nukkua kaksi tuntia pidempään, ihanaa. Herättyäni tein kerrankin "ajoissa" tänään palautettavat tehtävät ja jopa palautin ne, pesin pyykkiä sekä järjestin työhuoneen uudestaan (lue: siirsin sohvan). Tehokasta, vaikka kello nyt onkin jo melkein viisi.. :D


Kiitos vapaan viikonlopun, ehdimme mieheni kanssa käydä hieman jopa ostoksilla (mieheni kanssa tämä tosin on lähinnä sitä, että minä juoksen ympäri kauppaa, koska tiedän, että mieheni ei jaksa seistä yhdessä kaupassa kuin korkeintaan 5min :D). Ostoksilta mukaan tarttui taulu, joka pääsee, toivottavasti pian, työhuoneen seinälle.

Itseäni huvittaa tämä oma mielialojeni vaihtelu, aloitin kirjoittamaan lähes masentuneena tästä kiireesta ja siitä kun en ehdi tehdä mitään, ja nyt lopetan siihen, että lähden innoissani salille ja sen jälkeen teemme miehni kanssa iltapalaksi Bollillo-leipiä, nam :P Palaan kenties vielä tänä iltana reseptin kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti