keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Iltapalapastaa

Vaikka tänään vietin periaatteessa vapaapäivää, on tekemistä silti riittänyt. Päätimme mieheni kanssa lähteä extempore käymään vielä uimassa, ja suuntasimme Flamingo Spa&Wellness-osastolle, jossa vierähtikin sitten useampi tunti. Lämpimässä vedessä lillumisen ja saunomisen jälkeen oli sen verran väsy, ettei mitään ihmeellisempää ruokaa enää jaksanut laittaa, joten tein pikaisen katkarapupastan. Tässä ohje parin kuvan kera:

Ainesosat pastaan
Tarvitset:
1pss pakastekatkarapuja (n.300g??)
1prk CremeBonjour Valkosipuli&Yrtit
6 Tagliatele "pastakerää"

Keitä pasta ohjeen mukaan. Sulata katkaravut lävikössä huuhtelemalla lämpimällä vedellä. Kun pasta on kypsää, kaada kattilasta keittovesi pois. Sekoita CremeBonjour Valkosipuli&Yrtit sekä katkaravut pastan sekaan ja lämmitä pienellä teholla pari minuuttia. Tarjoile ja nauti ;)



Valmis pasta-annos




Tämän pastan kanssa sopii hyvin myös valkoviini, mutta itse olin jo sen verran väsynyt, että jätin tällä kertaa väliin. Tämä pasta on varsinkin mieheni herkkua, ja vaikken itse ole niinkään mikään merenantimien suurin ystävä, tähän nuo katkaravutkin maistuvat hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti