Vasemmalla leivän päälle tuleva liha, edessä cheddar-kastike ja takana sipulipaprikapaistos. |
vaaleaa leipää
jääsalaattia
3 sipulia
1 punasipuli
2 paprikaa
1 tomaatti
8 cheddar-sulatejuustosiivua
3-4rkl salsakastiketta
3rkl juustodippiä
majoneesia
300-400g naudan sisä- tai ulkofilettä
Sipulipaprikapaistos |
1. Paista pilkottuja sipuleita ja paprikoita pannulla öljyssä kunnes ne ovat pehmenneet, lisää sekaan salsakastiketta oman maun mukaan. Anna hautua 5-10 min.
Cheddarkastike |
2. Lämmitä kattilassa 3rkl juustodippiä ja cheddarjuustoviipaleet, muista sekoitella. Anna lämmitä niin kauan kunnes cheddarviipaleet ovat sulaneet. Huuhtele salaatti ja tomaatti, pilko salaatti ja leikkaa tomaatista siivuja.
3. Paista pannulla naudan filettä n.2,5min/puoli (riippuen lihan koosta), mikäli haluat medium-kypsyyden. Me itse käytimme peuran sisä- ja ulkofilettä, mutta naudanlihastakin tämän voi siis tehdä. Lämmitä samalla leipäviipaleet uunissa tai mikrossa. Anna lihan "levätä" hetki ennen kuin leikkaat sen siivuiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti